UTES per a Burgués i Bernad

La Vall d’Uixó va acollir la triple cita d’Espadan amb les proves de106km, 60km i 17km

En el Trail es van imposar Marisa Villagrasa i Ezequiel Cuesta

Una prova amb pedigrí com és l’UTES naix de les profunditats. Ella i totes les seues germanes menors… com la TES i la C17ES. La primera comptava amb 106km, una senyora carrera, un ultra top… després, les distàncies es reduïen a 60km i 17km, respectivament. Va ser un cap de setmana de pura muntanya a la Vall d’Uixó. Carlos Bernad i Lois Burgués van ser els guanyadors de la prova reina.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Temps de bojos

Temps absolutament magistral el que va aconseguir Carlos Bernad en homes per imposar-se en la prova masculina. El seu crono va ser de 13:47:38. Quasi dues hores després van arribar el segon i tercer classificats. José Lozano acabava amb 16:05:19, mentre que Manuel Corbi ho feia amb 16:21:24.

PUBLICITAT

20h per a Burgués

En la 21ª posició de la general arribava Lois Burgués (equip Fittipaldis), la primera corredora. La guanyadora tancava la cursa amb un crono de 20:28:20, i a més de quatre hores arribava la segona classificada, Elizabeth Lara. El seu temps, 24:44:20. En la tercera posició femenina, pujava al podi amb 24:57:48 María del Mar Diaz.

PUBLICITAT

El TES, per a…

La prova dels 60km va estar dominada, en homes, per Ezequiel Cuesta, amb 6:47:30, seguit per Víctor Bernad amb 7:02:25 i Iñaki González, amb 7:12:32. En dones, s’imposava Marisa Villagrasa, amb 8:41:33, seguida de Sara Pérez, amb 9:54:45 i Ana Renau, amb 10:51:21.

PUBLICITAT

El C17ES

La prova curta, la germana xicoteta, va ser amb tot molt dura. Lorena Vázquez va ser la millor amb 2:28:48, seguida de Sara Guerin amb 2:32:14 i Míriam Toledo, que va tancar el podi amb un crono de 2:37:49. En homes, Francisco Javier Barea va ser el més ràpid, amb menys de dues hores (1:54:24), seguit per Raúl Ballester, amb 1:58:10 i Rubén Pascual, que va arribar uns segons després, amb 1:58:57.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »