‘Joelettes’ altruistes a Ibi

Carlos Pascual i Rodri Sosa van crear el format ‘Cumbres sin barreras’ per poder comprar una cadira… però en van aconseguir dues

Carlos Pascual i Rodri Sosa estimen la muntanya. També estimen el món en què viuen. Per tant, estimen les persones. Són coses senzilles que fan pensar més enllà. Carlos Pascual i Rodri Sosa un dia van dir que podien fer alguna cosa pels demés. ‘Cims Sense Barreres’, en castellà ‘Cumbres sin barreras’, va ser el seu ‘fill’ i el pare de les dues cadires ‘joelettes’ que ja gaudeixen les persones amb mobilitat reduïda. Xicotets gestos, grans resultats.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

A UN CLICK DEL PROGRAMA DE RÀDIO

ESCOLTA ESTA BONICA HISTÒRIA

Nens que transmeten

Els dos són d’Ibi, a la comarca de l’Alcoià, i han evolucionat tant que fins i tot es plantegen fer una associació. Ens ho han explicat tot en l’últim programa de ràdio de Sense Límits Aventura, a À Punt. I tot perquè un dia, a la carrera d’Ibi, al trail, van participar dos xiquets amb capacitat reduïda i van dir… per què no fem alguna cosa? “Aquests dos nens ens van transmetre tant que ens vam anar a fer una cervesa i ens vam dir que aquestes cadires havien d’estar a Ibi per a les famílies. És quan ens plantegem el repte d’aconseguir una cadira”, explicava Pascual.

PUBLICITAT

Amb un joc

“Vam decidir fer un joc per recaptar els diners suficients”, asseguraven els dos. “Era que la gent participara del repte. Nosaltres posàvem la part física, però la gent anava a aportar diners per aconseguir les cadires”. Dit i fet. Havíem de pujar entre 10 i 12 cims d’Alacant. La gent votava i donava diners. I van guanyar les persones. En general, així, les persones. Es tractava, sí, de trencar barreres.

PUBLICITAT

Babilon i Somriu

Rodri Sosa assegurava en el programa que havien aconseguit més del previst… “No ens esperàvem tanta repercussió, i ens portem la sorpresa que podíem aspirar a dues cadires”. I així va ser. Les dues cadires ara estan a l’Associació Babilon i a l’Associació Somriu, les dues d’Ibi. “Són allà i es poden llogar”.

PUBLICITAT

Agraïments

El que han aconseguit Carlos Pascual i Rodri Sosa no és poca cosa. Ells estan “totalment agraïts a totes aquestes persones perquè nosaltres només vam crear un grup de gent que estava disposat a ajudar”. “Quan juntes persones que sumen el seu granet es poden aconseguir coses com aquestes de les cadires». Tan fàcil com ser bones persones.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »