La Vall d’Uixó tanca la Lliga FEMECV

En dones està tot el peix venut, amb Mundina campiona, mentre que en homes el títol està molt obert

El diumenge 17 la localitat castellonenca decideix el campionat regular de la federació de muntanyisme

El Club Mur i Castell Tuga organitza el diumenge 17 de febrer a la Vall d’Uixó la quarta i última cita de la Lliga CXM FEMECV 2019. Després de passar per Oriola, la Vilavella i Ròtova, les classificacions estan per decidir, però especialment en homes. En dones, per contra, la campiona ja és Sonia Mundina en vèncer en les tres curses. Amb tot, l’emoció està garantitzada en el final de festa del trail de la Comunitat Valenciana.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

25km

La cursa per muntanya Ciutat de la Vall d’Uixó és diumenge a partir de les 9:00h. Per davant els corredors i corredores tindran una carrera de 25km. Una distància més que important que posarà a prova la concentració mental i la capacitat física dels que lluiten per guanyar posicions en esta última cita de la Lliga CXM FEMECV. La zona d’eixida estarà en la pista d’atletisme.

PUBLICITAT

En homes, tot obert

La categoria masculina és la que tindrà tota l’emoció possible. La victòria final està molt oberta i qualsevol cosa pot passar. I si no que li ho diguen a Samu Palomera, que dominava la general però el passat cap de setmana va veure com Mario Bonavista el superava en la general en vèncer a Ròtova. Amb això, Bonavista suma sis punts, pels set de Palomera, mentre que tercer és Miguel Ángel Sánchez. també amb set punts.


Mundina i Palomera dominen la Lliga


PUBLICITAT

Mundina ja és campiona

Sonia Mundina va guanyar la passada prova de Ròtova, i com que els seus tres millors resultats manen, segons la normativa de la FEMECV, és la corredora del GR33 la vencedora de la Lliga CXM FEMECV 2019 a falta d’una prova. El seu domini ha estat clar, tot i que a Ròtova el seu triomf va ser per només uns segons. Suficients en tot cas per proclamar-se campiona de la present edició.


Mundina, campiona de Lliga FEMECV


PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bonavista es corona | Sense Límits Aventura - […] La Vall d’Uixó tanca la Lliga FEMECV […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »