Cap de setmana en ebullició

Tres punts calents protagonitzen el cap de setmana: l’estrena de la Liga Cross Series d’Alacant, la 8ª prova del CTM amb el GDP d’Ondara i l’última cita de la Lliga CXM FEMECV a la Vall d’Uixó

Gegant de Pedra d’Ondara, Serra Grossa d’Alacant i la quarta prova de la Lliga CXM FEMECV a la Vall d’Uixó són els tres punts calents del cap de setmana. I tan calents… centren les mirades de tothom, tot i que el cap de setmana el tenim ben repartit amb activitat arreu de la Comunitat Valenciana. I no només de trail, sinó de totes les modalitats esportives.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

GDP d’Ondara

La 8ª prova del Circuit Trail la Marina arriba amb la Serra de Segària com a protagonista i duent-se la palma de l’emoció de tota la temporada. Les classificacions s’estan movent molt últimament, i Ondara i la seua prova estrella poden ser jutges de la competició. Veurem què passa… la cita és el diumenge sobre 20,5km.


El moment del GDP d’Ondara


PUBLICITAT

Liga Cross Series

Alacant comença a bullir amb el trail. Ho fa amb una nova edició de la Liga Cross Series de Alicante. La competició comptarà enguany amb sis proves i la primera és la més destacada. Es disputa el diumenge sobre un circuit de 10km al voltant de la capital alacantina. Una cita per obrir boca d’una competició que s’allargarà fins el mes de setembre.


Serra Grossa para abrir el Alicante Cross Series


PUBLICITAT

La Lliga CXM

Vall d’Uixó dictarà sentència diumenge a una Lliga CXM FEMECV que enguany ha anat de menys a més. En la categoria femenina, la veritat, res més a dir hi ha excepte saber qui acompanyarà a la campiona, Sonia Mundina, en el podi final de la competició. En homes, Samu Palomera s’ha vist relegat a la segona posició després que Mario Bonavista s’imposara a Ròtova el passat cap de setmana… Així que hi ha emoció arreu…


La Vall d’Uixó tanca la Lliga FEMECV


PUBLICITAT

Molt més trail

El trail està en efervescència en este mes de febrer. Moltes més curses es disputen este diumenge. Se celebra el VI Trail Almedíjar, però també el IV Trail d’Anna, el IV Apadis Tetrail de Villena, el IV Trail Les Gerres de Castelló de Rugat i també el Trail Les Useres-Pujada al Castellet. Mireu si hi ha per elegir…

MARXA I BTT

El cap de setmana té altres competicions en marxa. Per exemple, s’està disputant la Mediterranean Epic de BTT que acaba el diumenge. I el diumenge, també, hi haurà BTT a Alginet amb la marxa corresponent al Circuit BTT La Ribera. Igualment, València capital acull la II Prova de la Copa de Marxa Nòrdica FEMECV, organitzada per la Societat Excursionista de València Guaita.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »