Programa 20: Penyagolosa, Calderona i entrenament

El diumenge a les 15:03h tens una cita en la ràdio d’À Punt amb Sense Límits Aventura i tants temes com per fer que passe en un sospir una hora d’esports de muntanya i aventura

Entrevistem l’entrenador Nacho Martínez, que té al seu càrrec Laia Cañes, i fem una ruta de BTT per la Calderona de la mà de Paco Badía

Diumenge a les 15:03h, després del butlletí informatiu, temps d’aventura i muntanya amb un programa d’una horeta on hi ha temes de tots els pals… des de l’entrevista a Nacho Martínez, entrenador reconegut i que té al seu càrrec atletes com Laia Cañes, a una ruta de BTT per la serra Calderona de la mà de Paco Badía, passant pel Penyagolosa, que ha estat comprat per la Generalitat… I tot sense deixar de banda l’actualitat, i parant atenció als nostres clubs: esta setmana, el Club Trail Morvedre del Port de Sagunt. Ja saps, diumenge, i sempre que vulgues, en www.apuntmedia.es, buscant Programes, A la Carta, i buscant allà Sense Límits Aventura.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA SENSE LÍMITS AVENTURA

TOTS ELS PROGRAMES, DE L’1 AL 19

Noves tècniques d’entrenament…

Nacho Martínez treballa per millorar les tècniques d’entrenament. Fa temps que treballa amb la hipòxia, però també estudia sobre altres tècniques que de segur arribaran en un futur qui sap si immediat. Parlarem amb ell de tot això i de com s’adapta una atleta d’alt nivell com Laia Cañes a les seues maneres de treballar. En definitiva parlem d’esport i de qualitat a l’hora de practicar-lo des d’un punt de vista de rendiment.

PUBLICITAT

Calderona (II)

La serra Calderona va ser la proposta de ruta de BTT que ens va fer fa un mes el nostre guia, Paco Badía. Però, ens van quedar moltes coses a dir d’un indret que enamora, així que esta setmana tindrem la segona part. Paco està enamoradíssim i ens proposa una ruta que començarà des d’Olocau, i que ens portarà a llocs meravellosos com l’Olivera Morruda… Acompanya’ns i la descobriràs amb la teua bicicleta de muntanya.

PUBLICITAT

Reanimació cardio…

Un dels temes que també tindrem al programa és la iniciativa de Som Passatge, que organitza cursos de reanimació cardiopulmonar i que té equips i gent preparada en RCP pels voltants del seu trail, el Trail Almedíjar, que precisament es realitza este cap de setmana. Ens conten com ho fan, per què ho fan i quins resultats obtenen… de fet, han arribat a salvar alguna vida. I això és molt.

PUBLICITAT

Penyagolosa 100% públic

L’altre tema que tindrem al programa serà al voltant del Penyagolosa. El Gegant de Pedra ja és 100% públic després que la Generalitat Valenciana haja comprat el terreny que faltava per fer-ho de titularitat de tots els valencians i les valencianes. El nostre company Salva Blanco hi va estar en l’acte del passat cap de setmana i ens explicarà tot el que es va viure i el que significa esta compra.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »