Bonavista es corona

El del Mur i Castell-Tuga confirma el seu títol de Lliga FEMECV en vèncer al trail de Vall d’Uixó; Palomera acaba 5è

Sonia Mundina (GR33), que ja tenia la competició a la butxaca, guanya també l’última carrera

Imatges: MyChip

La Lliga FEMECV 2019 estava per decidir en categoria masculina. Mentre en dones Sonia Mundina sabia que era la campiona en vèncer en les tres primeres carreres, en homes la cosa estava en l’aire. Mario Bonavista necessitava vèncer, i ho va aconseguir, per fer molt bona la victòria a Ròtova. Els seus rivals no van poder amb ell. És el nou campió de lliga.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Mario, de menys a més

El corredor del Mur i Castell-Tuga és el campió gràcies a la seua regularitat. Va ser tercer a Oriola, segon a la Vilavella, i va guanyar a Ròtova i, el passat diumenge, a la Vall d’Uixó. Ha sumat quatre punts, el que li dona el títol 2019. Segon en la general ha estat Miguel Ángel Sánchez (Like Sport Lurbel), amb 7 punts, els mateixos que Samu Palomera (Mur i Castell-Tuga), que venia de vèncer en les dues primeres carreres, però sumar dues cinquenes posicions en les últimes.


IV prova Campionat de lliga FEMECV 2019, Ciutat de la Vall D'uixóGuanyador absolut de la prova i campió de la lliga (provisionalment) , MARIO BONAVISTA DOMINGO (MUR I CASTELL-TUGA)

Publicada por MyChip en Domingo, 17 de febrero de 2019


PUBLICITAT

Bonavista, guanyador

Mario Bonavista es va proclamar campió de la Lliga FEMECV 2019 després de vèncer en l’última cita, a la Vall d’Uixó. Va guanyar, a més, amb marge respecte a tots. El seu temps va ser de 1:59:35. Segon va finalitzar José Esteban Martínez Tecles (SM CA Maratón), amb 2:04:12, i tercer just darrere, pràcticament els dos junts, Miguel Ángel Sánchez (Like Sport Lurbel). Quart va ser Martin Bacas (GR33) i cinquè Samu Palomera, amb 2:05:10.


La Vall d’Uixó tanca la Lliga FEMECV


PUBLICITAT

La líder clara

Sonia Mundina ha aconseguit el títol gràcies a sumar un punt per cada victòria. Insuperable. N’ha sumat tres, perquè conten els tres millors resultats, pels sis d’Ana Tauste (Like Sport Lurbel), que es va assegurar també la segona posició després de ser segona a Ròtova, Vilavella i Oriola. Tercera en la general ha acabat la seua companya d’equip, Patry Barreda, amb 13 punts.


Mundina, campiona de Lliga FEMECV


Mundina i Palomera dominen la Lliga


PUBLICITAT

Mundina, de nou primera

La carrera femenina la va dominar Sonia Mundina. Havia guanyat les tres cites anteriors, i a Vall d’Uixó va tornar a vèncer. 2:33:05 va fer la del CM GR33, amb més de tres minuts de diferència amb la segona, Liudmila Sapronenkova (Maratón Crevillent, 2:36:30. Tercera va acabar Natalia Gurchenkova (Maratón Crevillent), amb 2:36:48. La segona en la general, Ana Tauste, va acabar 20ª, amb 3:03:44.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »