El GDP d’Ondara fa esclatar el CTM

Ballenilla guanya sobre Myriam Talens, però la general està dominada per Àngela Pizarro

En homes, Fran De la Cruz passa a ser líder en vèncer sobre Llorenç Montserrat

Fotos: MyChip

Ball de noms i de canvis en el Circuit Trail la Marina (CTM). El X Gegant de Pedra d’Ondara va suposar variacions en la general en una carrera dura i plena d’emoció. En homes, Fran de la Cruz ha tornat per situar-se líder, mentre que en dones Àngela Pizarro, que va ser tercera a Ondara, es manté en el lideratge. La carrera la va guanyar Victoria Ballenilla.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

En homes, canvis

En la categoria masculina hi ha hagut canvis en la general. Fran de la Cruz (Entrena Benissa) ha tornat amb força. Va vèncer a Ondara amb 2:03:09, no arriba a un minut sobre Juanma Castillo (GEG), i més d’un minut sobre el que era líder, Llorenç Montserrat (Entrena Benissa), que va arribar segon en 2:04:23. Això fa que la general quede amb De la Cruz primer, amb 8 punts en 6 carreres, pels 15 de Montserrat, que en suma 8 curses. Juanan Mas (GEG) és tercer, amb 24 punts en 8 carreres.

PUBLICITAT

Ballenilla sobre Talens

Que no va guanyar Myriam Talens (Marathon Crevillent) és possiblement la notícia, perquè portava una bona ratxa. Talens, amb 2:36:05, va ser segona a quasi tres minuts de Victoria Ballenilla (2:33:17). Tercera al podi d’Ondara va pujar Àngela Pizarro (Club de córrer Xeraco), amb 2:37:34. Però amb tot, és precisament Pizarro la líder de la competició, amb 11 punts en 7 carreres, tot i que empatada a punts amb Anto Valero (GEG), que en suma 8 curses. En tercera posició es troba Encarna Cardona (CA Diànium), amb 21 punts en 7 curses.


El moment del GDP d’Ondara


PUBLICITAT

La prova de 14,5 per a…

També hi va haver cursa curta. En este cas, de 14,5km. El podi masculí va ser un complet del club Llebeig. Ignasi Cardona, Alvan Salvà i Toni Soler van completar la carrera en 1:20:11. En dones, la victòria va ser per a Aïda Pérez (CA Balearia Diànium) amb 1:29:38, seguida de Rosa Lara (CA Gata), amb 1:35:01, i de Sílvia Valero (CA Safor-Delikia Sport), que va acabar amb 1:43:16.

PUBLICITAT

Ara, Perimetral…

Ara arriba el torn del VIII Perimetral de Benissa, amb 23km, el 9 de març. Després, la 10ª cita del CTM, la III Arrapapedres a Benialí (Vall de Gallinera), de 28km, el 24 de març. La competició es tancarà el 7 d’abril, amb el V El camí dels bandolers a Senija, de 25km.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. | Sense Límits Aventura - […] El GDP d’Ondara fa esclatar el CTM […]
  2. Benissa: mitja, marató i llarga | Sense Límits Aventura - […] El GDP d’Ondara fa esclatar el CTM […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »