Macia i Gutiérrez, al Serragrossa

La primera cita de la Liga Alicante Cross Series coneix els seus primers guanyadors

Més de 400 persones participen de la jornada competitiva i de marxa senderista

Fotos: Pepe Rush

La edició número 9 del Serragrossa Trail es va viure a Alacant amb un bon sabor de boca per la gran resposta de participació. 425 persones es van animar a completar els vora 10 quilòmetres de la prova. Una cita ràpida on els guanyadors van ser Gemma Macia i Sergio Gutiérrez.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Macia, més ràpida

Era ràpida la carrera, però més ho va ser Gemma Macia (Independent) per imposar-se en una carrera que havia de ser seua. Amb un temps de 55:18 i un ritme de 5:31min/km, Macia es va imposar per davant de Jessica Guerrero (Travesías Mitos), que va arribar a meta amb 56:00. Tercera va ser la guanyadora de l’any passat, Nadezda Surmonina (Maratón Crevillente) que va arribar 11 segons més tard que Guerrero.


Serra Grossa para abrir el Alicante Cross Series


PUBLICITAT

La primera, per a Gutiérrez

La primera carrera té nom de Gutiérrez. Sergio Gutiérrez, del club 40/15, va ser el vencedor amb un ritme diabòlic de 4:16min/km i un temps de 42:48. Però va ser una victòria ajustada, perquè el segon en meta, Santi Navarro (Clínica Grau), va arribar a només tres segons. Tercer en meta va acabar Miguel Gómez (Atlético Oroel), amb un crono de 43:59.

PUBLICITAT

Alta participació

Un bon número de corredors i corredores es van donar cita en la primera prova de la Liga Alicante Cross Series. El Serragrossa és sempre el trail que més gent acull, i en esta edició del 2019 fins i tot més, perquè es van superar els registres de l’edició anterior. En total, entre la carrera i la versió senderista, van arribar a meta 425 persones.

PUBLICITAT

San Gabriel, 17 de març

La Liga Alicante Cross Series mira ja al seu pròxim objectiu. Es tracta del VIII Cross de San Gabriel que es disputa el 17 de març, també sobre 10km. També hi haurà prova reina en la cita de San Gabriel, amb la III Media Maratón X Montaña, amb 21km. Una prova més que tindrà el calendari serà el VI Cross de Aguamarga Nocturn, l’1 de juny amb 10km. Després vindran el VII Acuatrail del Cabo, l’11 d’agost, i el VIII Cross de Rabasa, el 15 de setembre.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »