Club Trail de Morvedre

El programa Sense Límits Aventura de la ràdio d’À Punt i l’entitat d’El Port de Sagunt: “Un grup d’amics que ja som 130 persones”

El club d’esta setmana és el Club Trail Morvedre. Des d’El Port de Sagunt i amb un marge d’actuació de tota la comarca. Una entitat que va nàixer com un grup d’amics que ja supera el centenar de socis… Ens ho explica Juan Sanchis, vicepresident.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una hora de ràdio amb l'aventura i la muntanya

ESCOLTA EL PROGRAMA 

Qui, quan, on

“El club va començar fa quatre anys”, explica Sanchis, i ho va fer com “un grup de set amics”. Però, “actualment a dia de hui som 130 persones”. Són membres que venen de tota la comarca del Camp de Morvedre: “De Sagunt, El Port, Albalat dels Tarongers, Gilet, de tots els pobles…”.

Què corren?

“De curses anem a quasi totes les que hi ha per la comarca. I eixim per fora també, amb un parell de viatges a l’any”, explica el vicepresident. “Benasque, Picos d’Europa… a carreres en les quals anem 30 o 40 persones del club a competir”.

PUBLICITAT

Diverses col·laboracions

El Club Trail Morvedre ajuda en carreres. És un agermanament esportiu. “Actualment col·laborem en l’organització del trail d’Albalat dels Tarongers, amb unes 30 o 35 persones per la muntanya. També ho fem al Trail Picaio, amb un equip d’unes 8 persones. I en Atletisme Sagunt també col·laborem, i en la mitja marató del Camp de Morvedre. En totes les activitats que ens criden”.

PUBLICITAT

Entrenaments

El club segueix un pla d’entrenament per a tota la setmana, amb un entrenador. “Tenim entrenament tant per a asfalt com per a muntanya. Fem quedades dimarts i dijous en les pistes d’atletisme d’El Port. Entrenem tots junts i els caps de setmana fem quedades en la muntanya”.

PUBLICITAT

Per formar-ne part

Si algú vol contactar amb ells, ho pot fer per la web de Facebook, “i qualsevol soci o membre de la directiva li contestarà… i en nores apuntat”. És fàcil: “No demanem cap requisit especial: ganes de muntanya i ganes de córrer i passar-ho bé”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »