Programa SLA21: Cinema, arnesos, actualitat…

Parlem amb els directors del Mendi Festival de Canet d’en Berenguer i analitzem els elements de seguretat en escalada, barranquisme i més…

Diumenge a les 15:03h s’emet una nova edició radiofònica de Sense Límits Aventura en À Punt

Arriba el cap de setmana i per tant és moment de ràdio i muntanya. Tenim ja el programa complet, i només cal estar diumenge a les 15:03h amb la ràdio d’À Punt per poder escoltar-ho. La cita és a les 15:03h del diumenge. Es tracta d’un programa que se centra en dos punts fonamentals: el Mendi Festival de Canet d’en Berenguer, perquè entrevistem els seus promotors, Alberto Sáez i Juan José García, i la seguretat en la muntanya, de la mà de Jorge Membrado… però tot sense deixar de banda l’actualitat, com la Yukon Artic, amb l’alacantí Joaquin Candel, o la polèmica pels premis del final de la Lliga FEMECV, que va coronar Mario Bonavista i Sonia Mundina…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS AMB ELS PODCASTS

TOTS ELS PROGRAMES, A LA TEUA DISPOSICIÓ

Entrevista al Mendi…

El 2 de març Canet d’en Berenguer viurà la 5ª edició del Mendi Festival. Una pel·lícula, ‘The Dawn Wall’, de Tommy Caldwell, i una xerrada, amb els escaladors bascos Eneko i Iker Pou. I tot, de la mà d’Alberto Sáez i Juan José García, que seran els nostres convidats en l’entrevista en profunditat del programa.

PUBLICITAT

Parlem d’arnesos…

Hi haurà una segona entrevista, més breu però no menys important, a Jorge Membrado. Els seus 35 anys d’experiència en matèria de seguretat són més que bons per fer-li cas. Ens explicarà models d’arnesos, com utilitzar-los i les mesures que s’han de tindre per fer-ne un bon ús… perquè també poden tindre el seu perill si no s’utilitzen degudament.

PUBLICITAT

Els premis FEMECV

Dos temes extra tractarem durant el programa. En un, parlarem amb el president de la FEMECV, Carles Ferris, que explicarà la situació creada a la Vall d’Uixó arrel de l’entrega de premis de final de la Lliga. Una situació que no ha agradat als corredors i corredores i que va suposar queixes. Ferris donarà la cara. Així mateix, escoltarem als guanyadors de la competició, Sonia Mundina i Mario Bonavista.

PUBLICITAT

Un alacantí, 6è a la Yukon…

Un altre dels focus de la setmana ha estat en la Yukon Artic, eixa prova fora del normal amb 700km i gel i neu i fred al Canadà… i en autosuficiència… Doncs un alacantí, Joaquin Candel, ha aconseguit completar la competició i a més ha acabat 6è. Ens explicarà la seua experiència i la seua lluita contra les congelacions… I, si no és suficient tot això per a vosaltres, encara el programa tindrà les notícies breus i l’agenda per completar un programa rodó.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »