Lliga: Huracán i A Corre-cuita manen

La segona cita de la Lliga de Clubs Caixa Popular es va disputar al clàssic circuit d’Albalat de la Ribera

800 participants en una cita en què es va demostrar que la Primera i la Segona estan plenes d’emoció

La primera cita de la Lliga de Clubs 2019 va ser a Castelló de la Ribera. La segona era este passat dissabte a Albalat de la Ribera. Una crono per equips. Batalla campal entre els millors clubs en una jornada que es viu com una lluita d’estratègies. Córrer i pedalejar més ràpid que els altres. No hi ha més. El CT Huracan The Bike Run en homes i el A Corre-cuita en dones van ser els guanyadors. També dominen la classificació general.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

A Corre-cuita no cedeix

És un equip fort el que s’ha format enguany a l’A-Corre-cuita femení. Molt fort. Tant, que ahir Clara Renard, Mariemy Azorín i les germanes Bea i Diana Pérez van deixar el crono en un insuperable 1.10.27. En segona posició van acabar Alicia Crespo, Blanca Fuentes, Raquel Pérez, Andrea Fos i Amparo Ródenas, del CT Sueca, amb 1.11.14. Terceres van ser les duatletes del CDM-ECL Avant Moncada, amb María Luisa Pina, Tosca Rana, Claudia Salvador, Vanessa Iglesias, Míriam Roselló i Zulema Varas, i un temps de 1.11.33.

PUBLICITAT

Huracán, dominador

El CT Huracan The Bike Run enguany està disposat a tot. El seu equip masculí està intractable. Dissabte es van imposar amb Víctor Benages, Mark Tanner, Adrián García, Miguel Fuentes, Pablo Ramón i Jose Manuel Ballesta, amb un contundent temps de 57.36. El Duurs Castelló M-Motors, amb 58.12, va ser segon amb Andrés García, Víctor Forne, Javi Collado, Ernesto Arlandes, Abel Bellés i Fernando Santander. En tercera posició va finalitzar el CEA Bétera, amb 59.18 i un equip format per Miguel Llorente, Josep Gómez, Domingo Muñoz, Gerard Bailach i Albert Morante.

PUBLICITAT

La Lliga està així

En categoria femenina, domina en Primera Divisió el CT A Corre-cuita, amb 71 punts. La segona plaça és per al CT Sueca, amb 68 punts, pels 62 del CEA Bétera. En quarta i cinquena posició es troben Tripuçol i CDM-ECL Avant Moncada, amb 50 i 49 punts, respectivament.

En homes…

En la categoria masculina, el CT Huracán The Bike Run domina la classificació amb 75 punts, pels 64 del Duurs Castelló M-Motors, que és segon, i els 58 del Tripuçol, que és tercer. Molt a prop es troben el CEA Bétera, quart amb 56 punts, i el CEC Antella-Frutas Tono-Alejandro Sanz, que és cinquè amb 53.

PUBLICITAT

Segona Divisió

En Segona Divisió, en dones el Triatlón Castellón és líder amb 69 punts, pels 68 del CDT Resistentia. Molt tancada està la lluita, amb el CT Sueca tercer amb 62. Pel que fa als homes, dominen la Segona el CT Arena Alicante, amb 775 punts, pels 68 del Triatlón Castellón i els 58 del SD Correcaminos.

CONTRA EL CRONO

Es tractava d’una carrera per equips a mode de contrarellotge. Els equips havien d’estar formats per un màxim de sis integrants i un mínim de quatre. Es donaven eixides a cada temps per a cada equip, i a lluitar contra el crono. Tenien per davant uns primers 5km de carrera a peu, després 20km de ciclisme, i per finalitzar, altres 2,5km de carrera a peu. Els equips tenien prohibit anar a roda d’altres equips, i la competició obliga a fer treball d’estratègia a tots els equips.

Més dades:


Lliga de Clubs Caixa Popular molt competida


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. MABO, CTV, Chelva i Carcaixent… | Sense Límits Aventura - […] Lliga: Huracán i A Corre-cuita manen […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »