Pre-selecció de Trail per al Nacional

La Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana presenta una primera llista de corredors i corredores per al Campionat d’Espanya de trail per federacions autonòmiques

El Campionat d’Espanya de trail per federacions autonòmiques es disputa a Múrcia el pròxim 23 de març. La Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) ha fet públic una primera llista de pre-seleccionats, homes i dones, que aniran a la cita nacional.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dones, amb…

En dones, les pre-seleccionades han estat Lola Peñarrocha, del Running Castelló, María Obrero (Independent), que va ser la campiona de l’últim Autonòmic FACV de marató, Laia Cañes (Independent), sub-campiona del món i Júlia Font (Ekuon Sport Team).


Sebas i Obrero, campions FACV


PUBLICITAT

Els homes són…

En categoria masculina, la FACV ha escollit, o millor dit pre-escollit, a Sebas Sánchez (CA Marathon Crevillent), que es va imposar en la marató de l’Autonòmic FACV, José Bigorra (CD Metaesport), Cristóbal Adell (Independent) i Alfonso de la Torre (CD Metaesport). Així mateix, Antonio Montoya serà el cap d’equip, mentre que l’entrenador és Nacho Martínez.

PUBLICITAT

Pre-selecció

Esta és una preselecció, és a dir un primer esborrany d’una llista de corredors i corredores que després es quedarà en una llista definitiva. La FACV no ha fet públic quan s’informarà de la llista final, però sí que ho farà pròximament a través d’una circular federativa. Els corredors i corredores que representaran la Comunitat Valenciana, mitjançant la Federació d’Atletisme, han estat escollits pel Comitè Tècnic de la FACV.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »