La MABO trenca motles

La Marató de Borriol es vestirà de gala el pròxim diumenge dia 3

És Campionat d’Espanya de clubs i també primera cita de la Copa Fedme, amb 10 absoluts, 12 júniors i 2 cadets en la selecció FEMECV

La MABO és història de prestigi. Una carrera com esta té molt a dir en qualsevol temporada. En esta, 2019, també. Perquè serà Campionat d’Espanya de clubs i primera Copa Fedme en els 28km. Però també, en la de 20km, primera cita de la Copa Fedme en la categoria júnior. I també 1ª prova puntuable de la Copa d’Espanya per a cecs. A més, serà Copa d’Espanya de cadets. És la MABO, que no deixa mai indiferent.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA EL PROGRAMA DE RÀDIO

LA NOSTRA AGENDA, EN SLA

28, 20 i 14

Tres són les distàncies que es proposen des de Borriol. La curta, 14km, la mitjana, 20km, i la reina, 28. Serà precisament la reina, la més exigent, amb els seus 3.640 metres de desnivell acumulat (1.820m de positiu), que s’han de completar en un temps màxim de 6h 20min.

PUBLICITAT

Tracte exquisit

Lluís Pallarés, co-director de la marató de Borriol, va afirmar en el programa de ràdio d’À Punt que la carrera intenta aportar un punt diferencial: “El que hem intentat des del primer moment és que l’atenció al corredor siga exquisida”. Es tracta, segons va dir, de mimar: “No només que el corredor vinga i tinga un recorregut atractiu i dur, sinó que després de passar tot el dia al poble de Borriol se’n vaja cap a casa amb un somriure d’orella a orella”. I, per les dades d’anys anteriors, “pareix que sí, que ho hem aconseguit”.

PUBLICITAT

La de més nivell

Pallarés va mostrar-se molt satisfet amb com ha evolucionat la carrera. A més, va destacar la participació, perquè, segons va dir, “estem davant de l’edició amb més nivell de les 13 edicions que portem”. I ho va argumentar: “Tant en quantitat com en qualitat. Són més de mil participants, i si comptabilitzem els xiquets de la petita MABO estem parlant ja de 1.100-1.200 participants. Tindrem més de 650 llicències Fedme, creiem que és un altre rècord”.

PUBLICITAT

Noms…

Serà “un espectacle”, va assegurar el co-director de la marató de Borriol. Hi haurà molta gent bona, de la que engrandeix una carrera. I entre ells, “Ragna Debats o Pablo Cabrerizo”… dos noms que, com molts altres, s’han de tindre en compte per a la cita del 3 de març.

SELECCIÓ VALENCIANA

La FEMECV presenta un equip que pretén plantar cara a la resta d’autonomies. El seleccionador de carreres per muntanya de la FEMECV, Alejandro Galindo, ha donat a llista, que compta amb 2 cadets, 13 júniors i 10 de categoria absoluta.

En categoria absoluta, Galindo ha cridat, en homes, a Guillermo Albert Lizandra, del Lurbel People Sapiens; Ricardo Cherta, també del Lurbel; Erik Coronado, del Corremon; Samu Palomera, del Mur i Castell-Tuga; José Carlos Díaz, del Corremon; Salvador Estarlich, del Serra Vernissa; i Damián Moscardó, de La Mallà Tot Pulmó; en dones, María Beltrán, del Lurbel; Patricia Barreda, també del Lurbel; Sonia Mundina, del CEM GR33.

En categoria júniors arribarà el major nombre de corredors i corredores. Hi seran a la MABO, en homes Abderrahim Hanzaze, del Lurbel People Sapiens; Jordi Monferrer, del CM At-Zenet; Pablo Sánchez, del Maratón Crevillent; Jordi Carratalà, del CM At-Zenet, Jesús Martínez Delicado, del CXM Valencia; Josep Llanes, del CA Tortuga Algemesí; Joan Molina, del CEM GR33; Alfredo Monferrer, del Amics de la Volta al Terme de Fondeguilla; Borja Moya, del Amics de les Curses Populars Alcalà-Alcossebre; en dones, Ana Murillo, del Cor i Muntanya Puçol; Gemma Herrero, de Corremon Trail; Noelia Rubio-Quintanilla, del CD Aper Alcoy; i Eva Sierras, del CEE Trail Club.

En la categoria més jove, els cadets, la FEMECV planteja una cursa amb dos representants. Seran Martín Aguado, del CA Valencia Sports, i Sira Salvador, del CM Vistabella.

Més dades:


Àudio SLA20: Entrenaments, la Calderona en BTT i més


Àudio SLA19: Més enllà de fer esport…


Àudio SLA18: Guia de ferrades, anèmics i més


Àudio SLA17: Luis Alberto, ‘El Ogro’ i més


Àudio SLA16: Herois com Soria, Orts…


Àudio SLA15: Cañes, camí de la Conquesta


Àudio SLA14: Nou any d’aventura…


Àudio SLA13: L’últim programa, Everest i més


Àudio SLA12: Penyagolosa, seguretat i Congrés Internacional


Àudio SLA11: La nova FEMECV i molt més


Àudio SLA10: Les federacions creixen


Àudio SLA09: 18.000km en bici per l’ELA i molt més


Àudio SLA08: Latorre, trail femení i debat sobre dopatge…


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tres podis al Nacional de clubs | Sense Límits Aventura - […] La MABO trenca motles […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »