Chelva, centre mundial de BTT

Es disputa el pròxim cap de setmana els Internacionals de BTT de la localitat dels Serrans

Estaran Carlos Coloma, Sergio Mantecón, o el nouzelandès Anton Cooper, a més de l’equip de Julian Absalon

Chelva respira esport pels quatre costats. Sempre amb el trail, amb la muntanya… i amb la BTT. Es disputa el pròxim cap de setmana una cita –una altra- molt especial. Ja són moltes edicions, camí de les deu, i a la localitat dels Serrans no fallen. Enguany, a més, amb grans noms de primera línia… Mantecón, Coloma, Cooper… una llista llarga. És Open d’Espanya, donarà punts UCI, i això és un bon atractiu.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA LA SECCIÓ D'AGENDA

TAMBÉ PARLEM DE BTT AL PROGRAMA

Punts UCI

La cita és Open d’Espanya de cross country, però també està inscrita en el calendari internacional. Per això, els primers classificats obtenen punts UCI, la qual cosa el que fa és que milloren posicions en les graelles d’eixida de la Copa del Món i del MundialA més, són punts que atorguen places per poder disputar els Jocs Olímpics.

PUBLICITAT

El públic ho veu tot

Juan Carlos Cosín, president del Chelva Bike Racing, organitzador de la prova, explicava al programa Sense Límits Aventura, de la ràdio d’À Pûnt, quines característiques tenia: “És un circuit molt espectacular per als corredors i per al públic. La majoria del traçat es pot veure d’un sol punt. Concentrem allà a tota l’afició, que sol ser molt nombrosa, i els corredors tenen un circuit espectacular amb el públic animant-los”.

PUBLICITAT

Elit mundial

“Enguany tenim moltes confirmacions”, va assegurar Cosín al programa. A nivell nacional hi seran “tots els corredors top”. I qui són? Doncs “Carlos Coloma, actual bronze olímpic, David Valero, que és campió d’Espanya, Pablo Rodríguez i Sergio Mantecón, que són corredors top mundial”. També s’ha confirmat presència internacional, amb “l’equip del tres vegades campió olímpic, Julian Absalon, que ve per primera vegada a Chelva, a més de molts equips francesos, suïssos, belgues i holandesos”. Tot això fa que la carrera tinga “un marcat nivell internacional”. També hi serà Anton Cooper, campió de Nova Zelanda i corredor de la Copa del Món.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »