MABO, CTV, Chelva i Carcaixent…

Quatre cites criden l’atenció durant el cap de setmana: la Marató de Borriol, el Trail de Xeresa del Circuito Trail Valencia Cajamar, la cita internacional de BTT a Chelva, i l’Autonòmic de duatló de Carcaixent

El cap de setmana es mou entre esports de tot tipus. En trail tenim cites per escriure un llibre ben gros. Les més importants, les carreres de la MABO, que és Copa d’Espanya, i Xeresa, que forma part del Circuito Trail Valencia Cajamar. Però en altres modalitats, com la BTT, la cita és a Chelva amb els punts UCI en joc i noms internacionals. També hi ha duatló, amb l’Autonòmic d’sprint a Carcaixent. Com per estar-se quiet…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La Copa a la MABO

La MABO torna amb força cada any. Enguany el seu recorregut es planteja com a Campionat d’Espanya de clubs i primera cita de la Copa d’Espanya Fedme. La FEMECV presenta un equip amb deu absoluts entre homes i dones, catorze júniors i dos cadets. La cita és el diumenge a Borriol entre la festa i la muntanya que sempre s’hi viu.


La MABO trenca motles


PUBLICITAT

El CTV, a Xeresa-Mondúver

Segueix en plena ebullició el Circuito Trail Valencia Cajamar. I continua a Xeresa i amb el Mondúver d’objectiu, en la VI edició del Trail de Xeresa que enguany compta amb un recorregut de 20,4km i un altre de 10km. El format, l’habitual en el CTV, és a dir la prova llarga i la curta, i un gran nombre de participants per fer grans les carreres per les quals passa. Este diumenge, toca a la comarca de la Safor.

PUBLICITAT

Chelva, centre BTT

Els Internacionals de Chelva de BTT atrauen a un gran nombre de corredors i corredores de caire internacional. Hi ha punts UCI en joc i l’organització ha cuidat un circuit que, a més, està fet perquè el públic puga seguir la carrera tenint a la vista gran part del recorregut. Una cita marcada en el calendari a Chelva i que se celebra dissabte i diumenge.


Chelva, centre mundial de BTT


PUBLICITAT

Carcaixent, Autonòmic de Duatló

El Campionat Autonòmic de duatló sprint i paratriatló es disputa este diumenge a Carcaixent. Des de les 9:00h del diumenge, i des del carrer Apotecari Bodí, cita amb els millors duatletes de la Comunitat Valenciana. Amb una participació que frega els 300 corredors i corredores, la cita arriba just una setmana després que es disputara a Albalat de la Ribera la segona jornada de la Lliga de Clubs. El duatló està en plena efervescència.


Lliga: Huracán i A Corre-cuita manen


ORIENTACIÓ, BTT, MÉS TRAIL…

Callosa d’en Sarrià acull el dissabte la III Prova Copa Marxa Nòrdica FEMECV de la mà del Grup de Muntanya Penya Frare, però també hi haurà trails a manta… Dissabte, el II Trail Serra de Corbera, també el III Trail Refugis de Pedra (Onda), la IV Marxa al Terrero de Chella i la IX MIMAMUCA i V MAMUCA de Carrícola. En orientació, la 6º Liga Intercomarcal Escolar, a Alcoi, i la 2ª prova de la Lliga Autonòmica, i Campionat Autonòmic de Llarga Distància, organitzat pel CO Sant Joan d’Alacant, a El Molar (Alacant). També hi haurà BTT: la Marxa BTT Benigànim corresponent al Circuit BTT Comarques Centrals, la Marxa BTT “La Machacà”, a la Vall d’Uixó.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »