Programa SLA22: En globus i de ruta per la Font Roja

Una entrevista per damunt dels núvols, una ruta de senderisme pel Parc Natural del Carrascar, una ONG de Gandia que viatja al Marroc…

I l’actualitat, l’agenda, el test SLA amb Edu Malonda, són les propostes de l’edició 22 del Sense Límits del diumenge a les 15:03h en la ràdio d’À Punt

En Sense Límits Aventura estem preparats per a tot… fins i tot per a pujar en globus i veure la nostra terra des de les altures… Ho fem de la mà de Raül Carbonell, de Tot Globo, però també anirem de ruta senderista per la triple oferta de Salva Blanco en el Parc Natural del Carrascar de la Font Roja. I tot sense deixar l’actualitat: la Transgrancanaria amb bons resultats valencians, i el treball al Marroc de l’ONG Sendes Solidàries de Gandia. Un programa per escoltar-ho atentament.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

UNA HORA DE RÀDIO

A la vostra disposició, tots els programes a només un click directe

Entrevista en globus…

Fa uns dies van fer una trobada entre Bocairent i Fontanars dels Alforins, però també participen en competicions i fan travesses internacionals… tot, en globus… Raül Carbonell, de Tot Globo, ens explicara la seua manera, fins i tot filosòfica, de realitzar la seua activitat. Serà la nostra entrevista de la setmana.

PUBLICITAT

De ruta per la Font Roja

L’altre plat fort seran tres. Els que proposa Salva Blanco, el nostre expert en rutes senderistes. Serà al Parc Natural del Carrascar de la Font Roja, on ens anima a completar els tres recorreguts. Per la seua flora, també per la fauna, però sobretot per la calma, per la vida que es respira allà… i per les vistes… Una secció imprescindible en el programa de ràdio.

PUBLICITAT

Sendes Solidàries…

Des de Gandia, una ONG amb nom de muntanya, Sendes Solidàries, fa un treball excepcional per recuperar i reactivar zones del Toubkal, al Marroc. Parlem amb ells i ens ho expliquen. També escoltarem els valencians que han destacat a la passada Transgrancanaria, Sebas Sánchez i Víctor Bernad. Dos llegendes de la llarga distància que van ser 9è i 11è en la prova de l’illa.

PUBLICITAT

Notes, test SLA, agenda…

El programa és complet amb les notes de la setmana, amb l’agenda del que vindrà, i amb el test SLA. Esta setmana, ens toca descobrir un home que estima la muntanya com ningú. Parlem amb Edu Malonda, que se sotmet al nostre test de Sense Límits Aventura. La cita la tens el diumenge, a les 15:03h en la ràdio d’À Punt.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »