Tres podis al Nacional de clubs

En el Campionat d’Espanya de clubs disputat a Borriol, Mur i Castell-Tuga acaba en 2ª posició en homes, amb el Like Sport Lurbel en 3ª plaça amb l’equip masculí i el femení

Tres podis per ala Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya de clubs a l’edició 2019 de la Marató de Borriol, la MABO. En els 28km de carrera del Nacional d’equips, el Mur i Castell-Tuga ha acabat segon en homes, mentre que el Like Sport Lurbel ha estat tercer en categoria masculina, i també en la femenina. També destacar la segona posició en cursa d’André Rodríguez, del Mur i Castell-Tuga, per darrere del vencedor, Zaid Ait Malek, del CEM La Cameta Coixa, club vencedor en homes i segon en dones.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dos podis en homes

En la prova per clubs masculina, dos podis es va dur la Comunitat Valenciana. El Mur i Castell-Tuga, amb André Rodríguez, Mario Bonavista, Samu Palomera i Jonathan Roglà, va ser segon per darrere del CEM La Cameta Coixa, que es va imposar amb Zaid Ait Malek, Jonatan Cuesta, Andreu Simón i Pere Aurell. En tercera posició van finalitzar els homes del CD Montaña y Escalada Like Sport Lurbel, amb Miguel Ángel Soriano, Miguel Ángel Sánchez, Ricardo Cherta i Guillermo Albert.


La MABO trenca motles


PUBLICITAT

En dones, Lurbel terceres

En la cursa femenina, el Like Sport Lurbel va acabar en tercera posició. L’equip el van formar Ana Tauste, Patri Barreda, María Beltrán i Lluna Beltrán. Però també van destacar altres clubs de la Comunitat. En quarta plaça van acabar les corredores del Mur i Castell-Tuga, amb Eva Mesado, Diana Martorell, Ioana Petenchi i Beatriz Fas. En la 5ª posició va finalitzar el CEM GR33, amb Sonia Mundina, Sonia Escuriola, Silvia Sos i Soraya Julián. El títol va ser per a l’AE Matxacuca, mentre que segones va ser l’equip CEM La Cameta Coixa.

PUBLICITAT

Individual, amb podi també

Entre els millors individuals de la carrera de Borriol també hi va haver noms valencians. André Rodríguez (Mur i Castell-Tuga) va ser segon en la meta amb un crono de 2.32.42, per darrere del guanyador, Zaid Ait Malek, que es va imposar amb 2.30.59. Tercer va acabar Eduard Hernández. En dones, el podi va estar format per Rosa Navarro, que va vèncer amb 3.04.38, seguida de Gisela Carrión, a només tres segons, Maite Etxezarreta, que va arribar quasi cinc minuts més tard.

PUBLICITAT

Júniors: Hanzaze, 3er

La MABO també era Copa Fedme en júniors i cadets. El representant valencià més destacat va ser Abderrahim Hanzaze, de la selecció valenciana, que va ser tercer en júniors masculí. En aquesta categoria, en dones, Ana Murillo va ser 5ª, Gemma Herrero 7ª, Noelia Rubio-Quintanilla 8ª i Eva Sierras 9ª.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »