Benissa: mitja, marató i llarga

El dissabte, la Perimetral ofereix 23km corresponents al Circuit Trail de la Marina, 42km de marató i 73km de Campionat Autonòmic de llarg recorregut FEMECV

Hi ha carreres que dominen, i la Perimetral de Benissa és una d’elles. Amb un nou nom, Diego Cabrera Perimetral, convoca a tota la tropa corredora de la Comunitat Valenciana el pròxim dissabte, dia 9, amb una triple cita. Perquè es corre la mitja marató que forma part del Circuit Trail de la Marina, la marató clàssica, i la prova reina de 73km que enguany és Campionat Autonòmic de llarg recorregut FEMECV. Molt de nivell hi haurà a Benissa, una vegada més, amb la presència també de la britànica Charlotte Morgan.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

23km és CTM

La cita esportiva té molts punts d’interès perquè són tres distàncies amb molt en joc. Primer està la mitja marató, de 23km, que forma part del Circuit Trail la Marina (CTM). Compta amb un desnivell de 876m /+ i l’eixida serà a les 9:00h. Però hi ha altres dos carreres amb més quilometratge. Entre elles, la  de les 8:00h, la marató, amb 42km i 1.755m /+.

PUBLICITAT

Autonòmic de llarga

Però Benissa serà també una cita especial perquè tindrà una prova reina, llarga, molt llarga, de 73km, que és títol oficial. Es tracta del Campionat Autonòmic de llarg recorregut FEMECV. L’eixida serà a les 6:00h del matí i compta amb un desnivell de 3.835m /+.

PUBLICITAT

Charlotte Morgan

Un dels noms més destacats de la participació a Benissa serà el de la britànica Charlotte Morgan. La corredora, campiona del món de llarga distància, ha manifestat al respecte: «És la primera vegada que estaré per aquestes muntanyes. Segur que serà un vertader plaer per als qui participen en la Ultra distància de 73 km, amb el pas tècnic a través de la Serra de Bèrnia. En el meu cas, la distància de 42 km serà un bon repte».

PUBLICITAT

Singularitat paisatgística

L’organització de la prova destaca la “singularitat paisatgística” de la zona “per la seua proximitat a la mar”. Benissa està en un lloc privilegiat on respira Mediterrània i també la muntanya que la té a tocar. La carrera passarà per “la serra de la Lloma Llarga, l’Oltà, tossal del Moro, la serra de Bèrnia, per la carena i coronant el seu cim”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »