Juan i Gomar, campions autonòmics d’sprint

Carcaixent va acollir la cita per conéixer els millors de la Comunitat Valenciana en duatló curt

La prova va comptar amb la participació de 300 duatletes de la majoria de clubs de les tres províncies

Uns 300 duatletes van disputar el Campionat Autonòmic de duatló sprint a Carcaixent. Va ser una jornada viscuda amb la passió amb què es viu cada prova en què hi ha un títol en joc. Els guanyadors van ser Noelia Juan (CEA Bétera) en dones, i Jesús Gomar (UA Triatlón) en homes. Una jornada ràpida, calorosa i on es va poder gaudir del duatló en la seua modalitat més explosiva.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Primer sector

Els primers a prendre la sortida eren els homes, un minut més tard començava el Campionat Autonòmic de paratriatló, i les últimes en prendre les sortides van ser les dones. Amb la competició en marxa, en el primer segment i després de completar les dues voltes corresponents Josep Gómez, del CEA Bétera, es posava al capdavant de carrera, amb un petit marge davant d’un important grup perseguidor. En fèmines el primer segment acabava amb un primer grup destacat de quatre duatletes, Noelia Juan, Sharon García, Yaiza Saiz i Sara Alemany, es pujaven juntes a la bicicleta.

PUBLICITAT

En bici…

En el segment ciclista un primer grup d’uns sis duatletes es posaven al capdavant. Quatre voltes per davant van donar perquè Adrián Sáez atacara i intentara anar-se’n en solitari, però finalment el grup que anava darrere d’ell el caçava i es baixaven tots junts a córrer. En dones, el grup de quatre duatletes, que sortien juntes a córrer, es veia tallat i deixava al capdavant de la prova a Juan i García, quedant-se un poc despenjades Saiz i Alemany. Tant en la prova masculina com en la femenina el pòdium es decidiria en l’última carrera a peu.

PUBLICITAT

Gomar sobre Gómez

Els mateixos sis homes que havien dominat el segment de ciclisme es baixaven junts a córrer, seria en aquest últim segment en el qual després d’una gran cursa a peu Jesús Gomar, de la Universitat d’Alacant, es proclamava campió autonòmic de duatló sprint, amb un temps de 57:07. En segona posició creuava la línia de meta el duatleta del CEA Bétera, Josep Gómez. Finalment el tercer lloc va ser per al júnior Miguel Baidal, del CT Arena Alacant.

PUBLICITAT

Juan sobre García

En fèmines Noelia Juan i Sharon García es van jugar el campionat en l’últim segment. Finalment la duatleta del CEA Bétera, Noelia Juan, es proclamava campiona autonòmica de duatló sprint, amb 1:06:24. La segona posició va ser per a Sharon Garcia, del Cidade de Lugo Fluvial. El tercer lloc també va ser molt lluitat per Saiz i Alemany. Al final va ser la duatleta del club gallec, Sara Alemany, la que es va endur el gat a l’aigua, i aconseguia pujar al tercer calaix del podi.

PARATRIATLÓ

Pel que fa a la competició de paratrialó, Jesús Cordero es proclamava campió autonòmic de la seva categoria PTSVII i Francisco Domingo feia el mateix en la seUa categoria PTWC2.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »