Xàtiva, preparada per al Perimetrail RETT

La Costera viurà diumenge una jornada molt especial amb la quarta edició de la seua prova més solidària

Les carreres sempre aporten coses noves. A Xàtiva, la IV Perimetrail RETT Serra Vernissa aporta esforç físic i també un punt de solidaritat molt important. La carrera està pensada en favor de la lluita per la síndrome de RETT, una malaltia que afecta a xiquetes com Ainhoa i que no els permet tindre una vida normal. La lluita és aconseguir que això canvie. De moment, sempre es pot córrer si és per una bona causa com aquesta.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

DATA LÍMIT, HUI DIA 6

Quatre modalitats

Es tracta d’una multiprova, a escollir, entre tres distàncies i quatre modalitats. La més curta serà la de 8km, que amb 270m/+ es pot fer en la modalitat senderista o en la de canicross, amb la mascota. Les eixides d’estes dos proves són a les 10:10h i a les 10:00h, respectivament. Després, dues curses més llargues: el trail de 22km amb 1.700m/+, i l’sprintrail de 12km, amb 700m/+. El trail eixirà a les 8:45h i l’sprintral a les 9:30h.

PUBLICITAT

Llocs “especials”

Les carreres passen per llocs “històrics, especials i fins i tot salvatges”, segons va explicar el director de cursa, Xavi Tomàs, durant el programa de ràdio de Sense Límits Aventura. “La carrera visita el calvari, la nevera, l’ermita de Sant Feliu, els boscos de la solana… també la cursa llarga passa per una mini via ferrada de la zona en la penya roja, mentre que l’sprint ho farà pel punt geodèsic…”. I totes tenen “poc asfalt i molta natura, sobretot molta natura”.

PUBLICITAT

Ainhoa i RETT

La carrera està pensada per Ainhoa. És una xiqueta que pateix la síndrome de RETT. Xavi Tomàs ho explica: “És una cursa que combina la muntanya i la solidaritat. Es fa per a l’Associació Espanyola de Síndrome de RETT i la xicoteta princesa Ainhoa, que pateix esta malaltia”. Es tracta d’una malaltia que afecta “al sistema neurològic, a la motricitat i la parla de, especialment, xiquetes”.

PUBLICITAT

Canicross

“El binomi home-gos fa especialment atractiva la pràctica d’esta modalitat”, es pot llegir al reglament de la Perimetrail RETT Serra Vernissa. Es tracta de “gaudir de la natura amb la companyia d’un bon amic i descobrir una afició en comú amb ell, la passió per córrer”. L’organització volia aportar “un valor afegit als aficionats al món de les carreres de muntanya i, alhora, amics dels animals”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cap de setmana on escollir | Sense Límits Aventura - […] Xàtiva, preparada per al Perimetrail RETT […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »