Callosa de Segura, 1ª de la Copa

La competició de bloc comença dissabte dia 9 al sud de la Comunitat Valenciana amb una previsió d’un centenar de participants

Tres proves formen part de la Copa d’escalada en bloc FEMECV de la Comunitat Valenciana en l’edició d’este any. La primera es disputa este dissabte a Callosa de Segura. Una cita important per als escaladors i escaladores que volen tindre alguna cosa a dir en la classificació final de la competició autonòmica.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Callosa de Segura

El Centre Excursionista de Callosa de Segura és l’organitzador d’una competició que es viurà durant tot el dia a la localitat alacantina. La competició és prova FEMECV, la Copa, una cita que habitualment acull un centenar d’esportistes que arriben sempre de diferents punts de la Comunitat. Al matí serà el moment de les categories inferiors. A la vesprada, la prova en categoria absoluta. L’escenari, el Poliesportiu Municipal.

PUBLICITAT

Actuals campions i campiones

Silvia Fayos és l’actual campiona absoluta i sub-18. Fayos superava en punts a Olga Kovrova en la prova final d’Alcoi. Kovrova, segona en la general de la Copa 2018, precedia a Cristina Robles, que acabava tercera l’any passat. En homes, el campió de 2018 era Iker Ortiz, que també va ser el guanyador de l’Autonòmic i que en la Copa s’imposava a Jonathan Guadalcázar. Tercer en el podi masculí absolut de la Copa finalitzava Alejandro Romero.


La Copa d’escalada, per a Fayos i Ortiz


PUBLICITAT

Tres proves…

La Copa FEMECV d’escalada en bloc compta enguany amb tres proves, igual que la temporada passada. Si en 2018 les cites van ser a Serra, Ibi i Alcoi, enguany la primera prova és a Callosa de Segura este pròxim dissabte. La segona cita serà el 23 de març a Benidorm, i la tercera cita s’allargarà al 6 d’abril. Igualment, la Copa d’escalada en bloc donarà pas al Campionat Autonòmic, el 15 de juny.

PUBLICITAT

Horaris

A les 8:30h comencen les acreditacions. A les 9:00h serà el moment de la reunió de l’equip tècnic. A les 9:30h, les classificatòries de les categories inferiors, sub-9, sub-12, sub-16 i sub-18. Les finals seran a les 11:30h. L’entrega de trofeus serà a les 14:00h. Ja de vesprada, a partir de les 15:30h, les acreditacions de la categoria absoluta. Mitja hora després, la reunió de l’equip tècnic novament, i a les 16:30h les classificatòries, prèvies a les finals, que es disputen a les 18:30h. L’entrega de premis serà a les 20:00h.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »