Cap de setmana on escollir

Xàtiva, Benissa, Callosa de Segura, Castelló, Algímia d’Almonacid, Serra i Muro d’Alcoi són les carreres que es disputen entre dissabte i diumenge

Hi ha títols en joc, com el Campionat Autonòmic de Llarg Recorregut a la Perimetral, o la primera cita de la Copa d’escalada en bloc

D’entre les competicions que aporta este cap de setmana, ens hem de fixar en tres. Dues són carreres per muntanya i l’altra, escalada. El Campionat Autonòmic de Llarg Recorregut es disputa en el marc de la Perimetral de Benissa, que també és Circuit Trail de la Marina. Però després està el Perimetrail RETT de Xàtiva, solidari i espectacular… i, com no, la primera cita de la Copa d’escalada en bloc, a Callosa de Segura.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Perimetrail RETT a Xàtiva

Diumenge les mirades estan posades en Xàtiva. La capital de la Costera acull la IV Perimetrail RETT Serra Vernissa. Serà una cita amb tres distàncies en què la protagonista serà la xiqueta Ainhoa i totes les persones afectades amb la síndrome de RETT. Contra aquesta malaltia es lluitarà des dels carrers de Xàtiva fins als punts més amagats enmig de la muntanya que ofereixen els organitzadors de la prova.


Xàtiva, preparada per al Perimetrail RETT


PUBLICITAT

Perimetral de Benissa

Són les tres distàncies de 73, 42 i 23 les que manen en el VIII Perimetral de Benissa. La cita amb la localitat alacantina forma part del Circuit Trail La Marina en la seua prova curta, i del Campionat Autonòmic de CxM de Llarg Recorregut FEMECV en la distància reina. La carrera és dissabte en el que s’espera una jornada maratoniana però plena d’intensitat.


Benissa: mitja, marató i llarga


PUBLICITAT

La Copa, a Callosa de Segura

El Centre Excursionista Callosa de Segura organitza la primera cita amb la Copa d’Escalada en bloc de la FEMECV. La competició serà dissabte a partir de les 9:30h al Poliesportiu Municipal. Al matí serà la jornada per a les categories inferiors, mentre que a la tarda es viurà la competició en categoria absoluta.


Callosa de Segura, 1ª de la Copa


PUBLICITAT

Ultrator: 3 etapes

Tres etapes, des de hui i fins diumenge en el Top of the Rock o l’Ultrator. La primera, amb eixida des de Castelló i arribada a les Useres. Esta carrera és divendres, amb 41,4km. Per al dissabte, la segona de les tres etapes: Les UseresBenassal, amb quasi 40km. L’última etapa es reserva per a diumenge, entre Benassal i Morella, amb 39,4km.

MÉS CARRERES

El cap de setmana ens deixa més carreres per davant. A Muro d’Alcoi, la XII Pujada Penya El Frare. Serà diumenge, com ho seran les següents cites:  La V Maratón de la Calderona, des de Serra, i el Jabalí Trail d’Algímia d’Almonacid.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »