Programa SLA23: Germans Pou i literatura d’aventura

Una entrevista als escaladors bascos des de Canet d’en Berenguer durant el Mendi Festival i valencians que lluiten per uns objectius, al K2 i en el circuit de Le Mans…

El programa 23 de Sense Límits Aventura s’emet diumenge, a les 15:03 hores a la ràdio d’À Punt

Van estar la setmana passada a Canet d’en Berenguer i Sense Límits Aventura havia de parlar amb ells. Els germans Eneko i Iker Pou van visitar el Mendi Festival de la localitat valenciana, i ens van concedir una entrevista que podrem escoltar diumenge, a partir de les 15:03 hores, en el programa de ràdio d’À Punt. Però també tindrem amb nosaltres literatura d’aventura i de muntanya de la mà d’Angel Sáez, o altres valencians que estan en plena aventura: un, al K2 amb Alex Txikon; altra, amb la preparació de les 24 hores de Le Mans en bici…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS A LA RÀDIO D'À PUNT

TOTS ELS PROGRAMES

Escaladors i més

Eneko i Iker atrauen molta gent. De fet, al Mendi Festival de Canet d’en Berenguer van omplir l’Auditori de la localitat valenciana. Una festa de l’escalada va ser allò… Els dos van explicar tantes coses que les intentem resumir en l’entrevista que emetrem el diumenge durant el programa SLA.

PUBLICITAT

Valencians protagonistes

Però els escaladors bascos no seran els únics protagonistes del SLA. Perquè parlarem de Josep Sanchis, que és el metge valencià, de Xàtiva, que està en l’expedició hivernal d’Alex Txikon en la lluita per fer cim al K2. I entrarem en el món del ciclisme extrem de llarga distància, amb Maria José Silvestre, de Bocairent i promotora de les Dones Bicibles, que ens explicarà el seu camí fins arribar, a l’agost, a les 24 hores de Le Mans.

PUBLICITAT

Llibres d’aventura

Ángel Sáez és el nostre expert en literatura d’aventura i muntanya. El diumenge ens portarà tres llibres, tres de diferents temàtiques, i tres que mai va voler llegir… però que li van encantar quan ho va fer. Ell mateix ens ho explicarà. El primer, ‘Correr y vivir’, d’Emelie Forsberg. El segon, ‘Viaje a la Ciudad perdida de Z’. El tercer, ‘Annapurna, la otra verdad’. Interessant tot el que ens contarà Ángel…

PUBLICITAT

Actualitat i agenda

El programa, com sempre, inclou les seccions habituals, entre les que incloem l’agenda, que repassa les carreres més interessants del pròxim cap de setmana, així com les notícies breus, on parlarem d’una nova polèmica en torn al Penyagolosa.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »