De la Cruz i Pizarro, en el CTM

La cita de Benissa posa un punt més d’emoció en les classificacions generals masculina i femenina del Circuit Trail de la Marina

Fotos: MyChip

L’emoció està assegurada en el Circuit Trail la Marina. Després del cap de setmana amb la cita de Benissa, ara s’obri un panorama bastant especial amb dues carreres en el camí (Beniali i Senija) i unes classificacions generals per decidir. Fran de la Cruz i Ángela Pizarro es van imposar a Benissa, i són els líders. Però no es poden confiar ni un segon…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

En homes…

La prova de Benissa corresponent al CTM va ser per a Fran de la Cruz. El corredor de l’Entrena Benissa va guanyar a casa amb menys de dues hores. De fet, va ser l’únic en baixar de les dues hores. El seu temps, 1:57:31 per imposar-se a Juanan Mas, del Grup Espeleològic de Gata (GEG), que va ser segon amb 2:00:47. Tercer va acabar Héctor Vengut, també de l’Entrena Benissa, amb 2:02:51.

PUBLICITAT

En dones…

En dones, Ángela Pizarro (Club de córrer Xeraco) va tornar a demostrar que està en una part final del CTM en què es troba en molt bona forma. Es va imposar amb un crono de 2:28:47, més de deu minuts millor que la segona, Isabel Ródenas (Ginestar Atletisme Benissa), que va acabar amb 2:39:08. En el tercer calaix del podi va entrar una lluitadora Anto Valero (GEG), amb 2:42:53.

PUBLICITAT

De la Cruz, líder

Les classificacions generals trauen fum. En homes, Fran de la Cruz domina amb set punts en set carreres, mentre que segon és Llorenç Montserrat, amb 15 punts en vuit carreres. Tercer és Juanan Mas, que amb 21 punts i nou carreres, mira de reüll cap amunt.

PUBLICITAT

Pizarro i Valero

En dones, màxima igualtat entre dues corredores. Pizarro suma 10  punts en vuit carreres, mentre que Valero té els mateixos punts, encara que amb nou carreres disputades. Ací hi haurà molta batalla en les dues pròximes carreres que queden… En tercera posició es troba Encarna Cardona, amb 17 punts i vuit curses disputades.

QUEDEN DUES

El calendari del CTM 2019 estava ple de carreres però ja està arribant a la seua recta final. La cita de Benissa era la que podia marcar el recorregut que li quedava, i ara seran l’Arrapapedres de Beniali i El Camí dels Bandolers de Senija les que tancaran la competició. Les dues acabaran de sentenciar el Circuit. La cita de Beniali serà el 24 de març, mentre que Senija serà el fi de festa el 7 d’abril.

Més dades:


El GDP d’Ondara fa esclatar el CTM


L’Ocaive posa emoció en la general


Talens guanya també a Llíber


Talens i Montiel guanyen l’Almèdia Trail


Els líders aguanten a Calp


Gata confirma a Valero


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »