Talens i Sebas Sánchez, campions de llarga

Els dos corredors del Marathon Crevillent s’imposen en l’Autonòmic FEMECV disputat a la Perimetral de Benissa de 73km

Benissa va viure un cap de setmana de plena intensitat en una jornada maratoniana dissabte amb tres carreres dins de la Perimetral. Es disputava la distància de 23km corresponent al Circuit Trail la Marina, també la marató de 42km, i després la prova reina de 73km que, a més, era Campionat Autonòmic de Llarg Recorregut de la FEMECV. En esta cita es van proclamar campions de la Comunitat Valenciana Myriam Talens i Sebas Sánchez, els dos del Marathon Crevillent.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Talens, imperial

Myriam Talens estava corrent les curses del Circuit Trail la Marina, però com que no lluitava per la general d’este CTM 2019 –tot i guanyar algunes de les carreres- no tenia res a perdre i tenia en ment la llarga distància que oferia la Perimetral de Benissa. I, a més, campionat oficial FEMECV… així que es va posar a córrer i va ser la campiona autonòmica amb 10:58:27. Més de deu minuts després, amb 11:09:31, va arribar Xari Adrián (CM Vistabella), mentre que tercera a la meta va ser Wendy Chapman (Freedom Racing). La tercera de la Comunitat va ser la cinquena dona en meta, amb 12:08:26, Encarna Cardona (CA Diànium).

PUBLICITAT

Dedicada a son pare

“La veritat és que no eixia amb totes amb mi perquè estava Xari i altres corredores. Anava ‘reservona’ però he tirat i m’ha anat molt bé la cosa. Se la dedica a mon pare, l’he tingut tota la cursa en ment i la carrera és per a ell”, va explicar en meta una emocionada Talens… Ara potser fa el salt i es presenta a Somiedo al Campionat d’Espanya d’ultra distància. Depenent de com evolucione la temporada…

PUBLICITAT

Foto: MyChip

Sebas repeteix

Sebas Sánchez va ser el guanyador en homes, el nou campió autonòmic de llarg recorregut, encara que és més just dir que revalidava el títol. Es va imposar l’any passat també en esta distància i enguany a Benissa, amb 7:58:30, va serel campió per davant del seu company d’equip Jose Antonio Luna, que va arribar amb 8:16:58. Tercer va ser, del Lurbel Team People Sapiens, Miguel Ángel Soriano, amb 8:26:01. “L’any passat també ho vaig ser, i repetim”, va dir Sebas Sánchez en travessar la meta de Benissa. “Del Marathon Crevillent molt bé, perquè jo tenia el dubte de si em vindria cansament després de la Transgrancanaria, però ha anat bé i estic molt content també per Luna i per l’equip”.

PUBLICITAT

Charlotte Morgan domina el 42k

La prova de marató que va completar la Perimetral de Benissa 2019 va ser per a la britànica Charlotte Morgan (Carnthy Hill Racing), que es va imposar amb un estratosfèric temps de 4:08:18. L’actual campiona del món de llarga distància –va aconseguir el títol el passat estiu a Polònia- va imposar en totes les categories. La segona dona va ser Cristina de la Torre (KM3 Xàtiva), amb 5:44:46, mentre que tercera va acabar Macarena Martín (Mas Trainer), a dos minuts de De la Torre. En homes, el primer, i segon en la carrera per darrere de Charlotte Morgan va ser Philippe Morvanb (CD Finisher), amb 4:19:51, segon va ser Ximo Pellicer (Mur i Castell-Tuga), amb 4:21:47, i tercer Pedro Fayos (Sutrail), amb 4:30:57.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

1 Comentari

  1. Estaria bé nomenar el nom dels guanyadors en les diferents categories… Al final oareit que sols corre l’elit.

    Escriu una resposta

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »