Kovrova i Ventajas, primers líders

La Copa d’escalada en bloc de la FEMECV s’obri a Callosa de Segura amb una altíssima participació

La Copa d’escalada en bloc 2019 té tres cites, i la primera es va disputar el passat dissabte a Callosa de Segura (Baix Segura) i organitzada pel Centro Excursionista de Callosa i la FEMECV. La competició, en categoria absoluta, va estar dominada per la catalana Natàlia Lanau en dones, amb Olga Kovrova com a segona i millor participant de la Comunitat Valenciana, i per Álex Ventajas en homes. Kovrova i Ventajas són els primers líders de la Copa.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Lanau, Kovrova i Fayos

La categoria femenina va viure una tancada lluita entre totes les participants. En la final, amb sis dones buscant la victòria, va ser la catalana Natàlia Lanau la millor, seguida d’Olga Kovrova, que va ser la millor valenciana i, per tant, la primera líder de la competició FEMECV. Tercera en la competició, i segona valenciana, va ser l’actual campiona de la Copa, Sílvia Fayos. Tercera valenciana va ser Laura Adomaytite.

PUBLICITAT

Ventajas, sobre Ortiz

L’actual campió de Copa, Iker Ortiz, no va poder superar el nivell que va mostrar Álex Ventajas en la prova de Callosa de Segura. Ventajas va vèncer sobre tots els participants, més d’una trentena d’homes que es van donar cita en les classificatòries prèvies. Al final, sis homes van lluitar en la final, on Ventajas va ser el millor, seguit d’Ortiz i Alejandro Espín. En el podi valencià, a més de Ventajas i Ortiz, va entrar com a tercer Sergio Sendra.

PUBLICITAT

Sub-18 per a…

En categories inferiors, en la jornada matinal, també hi va haver una alta participació. En sub-18 el podi va ser murcià amb Sergio Juan, primer, i Mario Carbonell, segon, mentre que tercer era el valencià David Pau. El podi per a la Copa el va liderar David Pau, seguit de Sergio Pau i Carlos Ibáñez. En dons sub-18 va vèncer la murciana Paula Plaza. Sílvia Fayos, fins l’any passat sub-18, enguany ja ha superat l’edat i és absoluta.

PUBLICITAT

Sub-16, sub-12 i sub-9

Gran ambient en la resta de categories, amb Jordi Payà i Lucía Sempere vencedors en sub-16. En la categoria sub-12 els podis van ser per a Albert García, Nil Adsuar i Eric Segura en xics, i Anna Martínez, Viktoria Zilakova i Noa Cases en xiques. En sub-9, els podis van ser per a Alexandra Zilakova, Valeria Peleteiro i Olga Soriano en xiquetes, i Adrián Navarrete, Pablo Sala i Rodrigo García en xiquets.

ARA, BENIDORM

La Copa d’escalada en bloc compta amb tres proves. La que seguirà a la disputada a Callosa de Segura serà la cita de Benidorm. Amb l’organització a càrrec del CEM Benidorm, el 23 de març serà la segona prova d’un calendari de Copa que finalitzarà el 6 d’abril a Algemesí.

Més dades:


La Copa d’escalada, per a Fayos i Ortiz


Autonòmic d’escalada per a Ortiz i Richart


 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »