Baixa el ritme, però no para

El cap de setmana esportiu es manté viu tot i que es nota que arriben les Falles… carreres a Alacant, Alcoi, i BTT a Senija i Sant Joan de Moró

El cap de setmana no té el nivell de curses sense treva que habitualment ens té acostumat. L’arribada de les festes de la primavera, amb les Falles a tot gas este cap de setmana, són poques les cites esportives. Però, n’hi ha, i interessant, com la de la Liga Cross Series d’Alacant, o la pujada ala Font Roja d’Alcoi. I si voleu BTT, Senija i Sant Joan de Moró.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA SLA

LES PRÈVIES, EN EL PROGRAMA DE RÀDIO TAMBÉ

Segueix la Cross Series…

San Gabriel és el nom del cap de setmana, perquè a Alacant es disputa la segona jornada de la Liga Cross Series. Dos recorreguts, el cross i el trail, un més curt i l’altre més llarg, en una zona idònia per a iniciar-se en el món de les carreres per muntanya. La cita és el diumenge, amb deu quilòmetres i la mitja marató de San Gabriel.


La Liga de Alicante, en San Gabriel


PUBLICITAT

Pujada a la Font Roja…

Una carrera interessant del cap de setmana serà la tradicional Pujada a la Font Roja. Des d’Alcoi, el Grupo de Atletismo de Alcoy organitza esta cita esportiva que combina el recorregut urbà amb la pujada per la carretera fins al Santuari de la Font Roja. Una jornada per gaudir del Parc Natural.

PUBLICITAT

A Senija, BTT

Diumenge es disputa la Marxa BTT Senija del Circuit BTT Comarques Centrals. Arriba la tercera prova després de les disputades a Beniarbeig i Benigànim. Després, este circuit continuarà a Villalonga el 24 de març, Castelló de Rugat el 5 de maig, Quatretonda el 12 de maig i Benissa el 2 de juny per tancar el calendari 2019.

PUBLICITAT

BTT a Sant Joan de Moró

La XIII Marxa BTT Senglars Sant Joan de Moró se celebrarà el diumenge amb l’eixida a l’Edificio Polifuncional. És la primera prova del IX Circuit BTT Muntanyes de Castelló. Els recorreguts, dos de diferents, estan renovats: el més llarg serà de 47km i 1.350m/+, i el curt de 28km y 700m/+.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »