Programa 24: Dona, esport, salut i actualitat

El diumenge a les 15:00h arriba una nova cita amb l’aventura i la muntanya amb el Sense Límits Aventura de la ràdio d’À Punt

Un llibre d’escalada, l’actualitat de les competicions, la secció de salut amb Darío Sanmiguel i l’entrevista a les membres de la vocalia de Dona i Esport de la FEMECV

Entrevistem a Mónica Sanz i Virginia García-Rico, de la vocalia Dona i Esport de la FEMECV, per explicar la feina que fan per la igualtat en l’esport de muntanya. També rebem el nostre metge, Darío Sanmiguel, amb qui parlarem de com compaginar malalties i la pràctica esportiva, i també tindrem els clubs, esta vegada amb el Club Xtrem d’Almenara. Tot sense deixar de banda l’actualitat, amb el nou llibre d’escalada esportiva de la Comunitat Valenciana, de Jose Luis Palao i Renaud Moulin, i l’ullada a les competicions presents i del pròxim cap de setmana.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA L'AVENTURA PER LA RÀDIO D'À PUNT

TOTS ELS PROGRAMES, AQUÍ

Entrevista en femení

La vocalia Dona i Esport de la FEMECV ja comença a funcionar. Mónica Sanz i Virginia García-Rico ens visitaran per explicar-nos les accions que estan fent per donar visibilitat a les dones en la muntanya. També reflexionarem amb elles sobre la situació actual en què es fan passes endavant, però queda molt per fer encara…

PUBLICITAT

Pots córrer si estàs malalt?

Darío Sanmiguel és el nostre metge que ens vindrà amb la seua visió sobre malalties i esports. Es pot córrer, entrenar, competir quan un es troba malalt? Són bones les segones opinions mèdiques? S’ha de seguir fil per randa el que ens diuen tots els metges? Solucionarem els dubtes amb ell en la secció d’experts.

PUBLICITAT

Llibre d’escalada…

Hi ha un llibre nou d’escalada. D’escalada esportiva. José Luis Palao i Renaud Moulin són els seus autors. Escoltarem a Palao, conegut com a Primo, que ens explicarà el treball que han fet per condensar totes les vies d’escalada esportiva de la Comunitat, de nord a sud, incloent la zona de Múrcia.

PUBLICITAT

Almenara i actualitat…

L’actualitat tindrà el seu temps de programa com és habitual. Analitzarem el passat Autonòmic de Llarg Recorregut i escoltarem les veus dels protagonistes, amb Myriam Talens i Sebas Sánchez. També tindrem la secció d’agenda i la de clubs, esta setmana amb el Club Xtrem Almenara.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »