Club Xtrem Almenara

Els clubs de la Comunitat mouen l’esport de muntanya i esta setmana ens acostem a la província de Castelló per conèixer-ne un de molt actiu

Actualitzem la secció de clubs de la Comunitat Valenciana amb una entitat de la província de Castelló. Al sud, a Almenara, hi ha molta activitat. És una localitat que aglutina una gran part de població esportista. Per això va nàixer el Club Xtrem Almenara, que ara té una molt bona salut i funciona a la perfecció. Parlem al programa de ràdio de Sense Límits Aventura amb una de les seues membres, Ana Esteve. Això és el que ens va explicar del seu club.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA TOTES LES SECCIONS EN EL PROGRAMA DE RÀDIO

PARLEM DE CLUBS

Antic Atletisme Almenara

Esteve explica que fa “dos o tres anys” que està al Club Xtrem Almenara i que està “molt contenta”. Abans era l’antic Atletisme Almenara “i el club té més de cinc anys. Són tres grups de trail, hi ha asfalt i també senderisme, amb més de cent persones”.

PUBLICITAT

Entrenaments

Cada club té un funcionament específica. A Almenara, segons explica Ana Esteve, del que es tracta és de fer grup sempre respectant el dia a dia de cada persona. “Entre setmana cadascú fa el seu entrenament, però el cap de setmana quedem i així també esmorzem. Es fan entrenaments, senderisme i també hi ha gent que fa carreres d’asfalt”.

PUBLICITAT

Gent de la zona

No hi ha res com fer territori aglutinant entre les persones que composen el club a moltes que són de fora d’Almenara. Així ho explica Esteve, que afirma que hi ha “gent de Moncofa, la Llosa, Xilxes, també Almenara…”. Sobretot destaca que hi ha “molta gent, molta diversitat”.

PUBLICITAT

5 de maig

Molts clubs donen un pas endavant organitzant alguna carrera. El Club Xtrem Almenara també té el seu trail. “Fem una carrera al principi de maig. Este any seran uns 17km tot i que està per definir. Mereix la pena i sobretot l’avituallament del final”, afirma Esteve. L’Almenara Xtrem 2019 serà el pròxim 5 de maig.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »