Arrapapedres i Autonòmics de Vertical i Duatló

Tres cites marquen el cap de setmana, una de trail, una altra de trail explosiu amb la carrera vertical, i una tercera de duatló de Mitja Distància

Les proves es disputen a Benialí, amb Campionats Autonòmics a Villena i Oriola

El cap de setmana, amb les Falles acabades, ja ha despertat un poc de la son del passat… este ja tenim carreres amb cara i ulls, amb Autonòmics en joc com els de Carrera Vertical o de Duatló de Mitja Distància, a més de la Copa d’Escalada en bloc de la FEMECV, que arriba a Benidorm, o un trail que suma afició a cada any: l’Arrapapedres de Benialí… anem a veure-ho tot, perquè també hi ha BTT…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Títol de Carrera Vertical

La FEMECV segueix en la primavera amb els Autonòmics. Este cap de setmana és el torn de la Carrera Vertical. La cita és a Villena, a la urbanització Peña Rubia, en el mateix escenari de l’any passat. No és un Quilòmetre Vertical, que són mil metres d’ascens, sinó en este cas és Carrera Vertical perquè són 425 metres de desnivell positiu… això sí, en només 2,9km.


Villena, Autonòmic de Carrera Vertical


PUBLICITAT

A la Vall de la Gallinera

Un dels indrets més bonics de la Comunitat Valenciana, i més en primavera, és la Vall de la Gallinera. Allà, des de Benialí, eixirà diumenge una nova edició de l’Arrapapedres, una carrera de muntanya que pega la volta de vall a vall… Les distàncies són de 28km i 14km, aptes per a tothom i divertides, en ocasions dures, però sempre meravelloses per al sentiment amb els paisatges que es gaudeixen…


Arriba l’Arrapapedres


PUBLICITAT

Duatló i autonòmic de Mitja…

Oriola viu diumenge un dels duatlons que ja comencen a allargar les distàncies. De fet, es tracta del VIII Duatlón Orihuela 90.0 Vientos del Pueblo, cita que promou dues distàncies: una, la de 16,7/65/7,2, i l’altra la de 7,2/40/2,5. Es tracta, a més del Campionat Autonòmic de Mitja Distància de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV), i Copa No Drafting FTCV i No Drafting Series. També es disputa diumenge, a Alaquàs, el duatló del Circuit provincial.

PUBLICITAT

Bloc i BTT…

El cap de setmana també viurà altres proves d’altres modalitats. En escalada en bloc, es disputa a Benidorm la segona jornada de la Copa de la FEMECV. Serà dissabte. I també durant el cap de setmana es disputen les proves de BTT de Villalonga del Circuit BTT Comarques Centrals, el diumenge, la MTB Chiva amb dues cites, crono dissabte i carrera diumenge, corresponent al Circuit MTB Valencia, i també el diumenge, a Cofrents, la Superprestigio MTB.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »