Àudio SLA25: Ultrafons a peu, en bici, i molt més

El programa del diumenge (15:3h, en la ràdio d’À Punt) farà molts, molts quilòmetres…

Tindrem al corredor Vicente Juan García i al ciclista Miguel Ángrel Granero amb els seus reptes Everest

Entre les Falles i la Magdalena, el motor no para… Continua la batalla en la muntanya i ho fem esta setmana entrevistant Miguel Ángel Granero, un home que fa quilòmetres i quilòmetres en bicicleta amb objectius com apadrinar ports de muntanya o aconseguir el desnivell d’un Everest… però com que parlem de llargues distàncies, també analitzem la temporada que té preparada l’ultrafondista Vicente Juan García, i recordem les dificultats que ha tingut l’expedició del K2, amb el metge valencià Josep Sanchis.

Això i molt més, com la visita a una nova via ferrada, en esta ocasió amb Jaime Escolano i a Tavernes de la Valldigna, i el nostre Test SLA, esta setmana a… la corredora d’orientació Violeta Feliciano… segur que t’ho perdràs? La cita la tens el diumenge, a les 15:03h en la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA EL PROGRAMA QUE PARLA D'AVENTURA I MUNTANYA

ESTEM AL WEB D’À PUNT MÈDIA, EN LA SECCIÓ A LA CARTA

Padrí de ports…

Miguel Ángel Granero és d’Enguera però viu a València. És un home de ciclisme de carretera. 200, 300km són sempre pocs per a ell, que a més apadrina ports de muntanya. Ens explicarà què s’ha de fer per a deixar el teu nom en un cim… i també li preguntarem pels seus reptes Everest… pròximament en té un de nou: pujar el port de l’Oronet per la cara nord, per completar el desnivell del cim del món…

PUBLICITAT

Projectes de Vicente Juan

Parlarem amb l’ultrafondista Vicente Juan García. El corredor de Villena, que viu a Alcoi, ja té un calendari tancat. Àsia i Amèrica… ens ho explicarà ell mateix, de la mateixa manera que analitzarem què ha passat amb l’expedició hivernal al K2, amb Alex Txikon i el valencià Josep Sanchis, que va acabar la passada setmana. El vent va ser l’enemic més fort. Seran, estes dos, les notícies de la setmana en el programa.

PUBLICITAT

Foto: https://ferratashierroyroca.blogspot.com

Les Marujes

També ens anirem de via ferrada. Ho farem de la mà del nostre expert, Jaime Escolano, que ens transportarà a la via de Tavernes de la Valldigna coneguda com Les Marujes. Els seus secrets, les seues dades, com pujar i com tornar al punt d’inici… i què viurem mentre la fem… Una nova via per afegir a la llista que ja és ben llarga en la Comunitat Valenciana.

PUBLICITAT

Actualitat, agenda i Test SLA

El programa el completarem amb el Test SLA, esta vegada a l’orientadora Violeta Feliciano, mentre que analitzarem també l’agenda del cap de setmana que ve, i farem una ullada breu a altres temes d’actualitat amb les nostres notes, com quina és la muntanya més alta de Marte, o per què l’Aconcagua ha tancat la temporada amb una gran notícia… sense cap mort per primera vegada en més de vint anys…

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »