Arrapapedres per a Xeraco

El Club Correr Xeraco situa dos corredors a dalt del podi en dones amb Àngela Pizarro i en homes amb Juanjo de los Ángeles

Pizarro segueix líder del Circuit Trail la Marina, i el mateix fa en categoria masculina Fran de la Cruz

Fotos: MyChip

El Club Correr Xeraco va dominar l’Arrapapedres en la seua versió llarga de 28km. En la seua versió llarga, la que puntuava a més per al Circuit Trail la Marina, es van imposar dos dels seus integrants. Ho va fer en dones Àngela Pizarro, mentre que Juanjo de los Ángeles va ser el vencedor en homes. Pizarro (Club Córrer Xeraco) i Fran de la Cruz (Entrena Benissa) són els líders del Circuit Trail la Marina.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pizarro, clarament

En la prova llarga es va imposar qui està disposada a tot en esta competició. Àngela Pizarro no va deixar marge a la sorpresa i amb 3:19:20 es va imposar en la cita llarga que puntuava per al Circuit. Més de dos minuts va obtindre respecte a Nuria Orta (Aper Alcoi), segona amb 3:21:44. Tercera al podi va acabar Cristina García, del Trail Moixent, mentre que en aquesta ocasió Miryam Talens (Marathon Crevillent), que havia guanyat en anteriors proves del CTM, es va haver de conformar amb la quarta plaça. Jessica Asencio va ser 5ª.

PUBLICITAT

De los Ángeles

Juanjo de los Ángeles tenia motius per estar ben content. El seu triomf en la prova reina va ser treballat. El del Club Correr Xeraco va guanyar amb 2:36:47, per davant de les 2:37:36 de Josue Aran, de l’ON-iRunCalp. Tercer va ser Antonio Pérez, del CEM Les llebres de Muro, que va arribar a meta amb 2:38:24. La quarta plaça va ser per a Andrés Martí (Tururac), amb 2:42:05, mentre que cinquè va finalitzar Ximo Pellicer (Mur i Castell-Tuga), amb 2:42:12. Fins a la 9ª plaça es va haver d’esperar a un dels candidats al títol del CTM, Llorenç Montserrat (Entrena Benissa), que va arribar amb 2:48:55.

PUBLICITAT

La general

En dones, la general està dominada per Pizarro amb 11 punts en 9 carreres, però Anto Valero (GEG) és als seus peus amb 13 punts en 9 carreres. En la tercera plaça està Encarna Cardona (CA Diànium), amb 19 punts en 9 cites disputades. En homes segueix de líder Fran de la Cruz (Entrena Benissa), que suma 9 punts en 7 carreres, mentre que segon continua Llorenç Montserrat amb 17 punts i 9 proves disputades. En la tercera posició es troba Juanan Mas (GEG), amb 26 punts en les 9 curses que ha corregut.

PUBLICITAT

14km: Badenes i Torres

La prova de 14km també va tindre emoció. En dones va dominar Elena Badenes (Trail Serra Vernissa), amb 1:25:28, temps de sobra per gaudir de la victòria, ja que la segona, Norinda Forsat (Verd3) va arribar amb 1:26:53. Tercera va ser Alba García (Corriol X-Trem), amb 1:30:30. En la prova masculina, Manuel Torres (CM Senglas Favara) va vèncer amb 1:07:18, just un minut millor que Pere Moragues (Entrena Benissa), que va arribar amb 1:08:18. Només 12 segons després va arribar el tercer home, Jonatan Varo (E. Sarrià León Dormido Caixa Callosa), amb 1:08:30.

BANDOLERS PER ACABAR

El Circuit Trail la Marina arriba al seu final el 7 d’abril amb l’última prova del calendari. Serà la cita amb Senija i el Camí dels Bandolers en la seus 7ª edició. Per davant, 15km o 25km. Els 25km seran els puntuables per al CTM.

Més dades:


De la Cruz i Pizarro, en el CTM


El GDP d’Ondara fa esclatar el CTM


Ocaive, CTM suma i segueix


L’Almedia Trail, 5ª del CTM


http://senselimitsaventura.com/2019/01/07/lalmedia-trail-5a-del-ctm/

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »