Àudio SLA25: Una volteta pel món

En el programa parlem d’Àsia, d’Àfrica, d’Amèrica i fins i tot del planeta Mart

Però escoltem la gent de l’aventura, com la de l’entrevistat Miguel Ángel Granero, que fa Everestings…

L’entrevista en bici

Miguel Ángel Granero fa Everestings. I reptes Everest. Ho fa en bici i ens explica les diferències en l’entrevista de la setmana. “El ciclisme sempre m’havia agradat però no em veia capacitat. Vaig començar i em sent part de l’entorn, i et dones compte que veus un animal i et dones compte que tu ets l’estrany”… Un home que explica la seua passió per fer quilòmetres i apadrinar ports de muntanya mitjançant un organisme internacional.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

CICLISME, ULTRAFONS... I MOLT MÉS

ESCOLTA EL PROGRAMA 

El test SLA per a…

El test SLA d’esta setmana és amb Violeta Feliciano. La corredora d’orientació passa per les nostres preguntes, i les respon amb sinceritat. “Vaig començar a l’orientació a l’escola. Ara en tinc 26, així que ja fa un fum de temps”, assegurava la corredora d’Onil, que reconeixia que volia fer orientació amb la seua germana “perquè fa un parell d’any que ha començat a practicar orientació també, i ara que les dues treballem no passem molt de temps juntes”.

PUBLICITAT

Ferrada a Tavernes

La senda dels Borregos és la que ens portarà a la ferrada d’esta setmana, les Marujes. Parlem de Tavernes de la Valldigna, on ens porta Jaime Escolano, el nostre expert en estes activitats. Parlem d’una K3, “difícil, difícil”, va dir Escolano, que parlava dels elements que ens podrem trobar: “Un pont tibetà, també per a l’accés hi ha un ‘destrepillo’ o un ràpel d’entre quatre i sis metros”.

PUBLICITAT

Programa viatger

El programa va viatjar a l’Aconcagua, al Toubkal, al planeta Mart, al K2… però també a Tuéjar, a la Pobleta d’Andilla, a Fontanars dels Alforins, a Villar del Arzobispo… i vam visitar Alcoi, on trobem Vicente Juan García… que ens va explicar els seus objectius de la temporada, amb la Bad Water i el desert del Gobi… “La Bad Water, a California, amb 217km non stop amb temperatures extremes… allà hi ha un termòmetre molt famós… és una carrera que es corre a 50 graus”, va explicar el corredor alacantí. Una cita dura i llarga, com la asiàtica al Gobi, amb temperatures molt altes durant el dia i molt fredes a les nits… i seran tres nits “on es tocaran els 10 graus baix zero”.

PUBLICITAT

Recordem el K2 hivernal

Es va haver de baixar… Alex Txikon no va poder completar el cim del K2 en hiver. Havia de ser una fita històrica, però el vent del qual ens parlava el metge valencià Josep Sanchis van impedir la gesta. En tot cas, en el programa recordàvem les paraules de Sanchis, de Xàtiva, al respecte de les condicions que es vivien a la zona i els problemes per poder completar la missió.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Les sendes que renaixen del poble | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA25: Una volteta pel món […]
 2. “No busque el resultat, sinó superar-me” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA25: Una volteta pel món […]
 3. Àudio SLA27: Què va passar al K2 i què passarà a Nova Zelanda | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA25: Una volteta pel món […]
 4. Àudio SLA28: Un embaràs, llibres i clubs per conéixer | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA25: Una volteta pel món […]
 5. Àudio SLA29: Joëlettes, de ruta per l’Ènova i… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA25: Una volteta pel món […]
 6. | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA25: Una volteta pel món […]
 7. Un valencià a la Cape Epic | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA25: Una volteta pel món […]
 8. “La gent no és empàtica, desconeix aquest món” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA25: Una volteta pel món […]
 9. De Villalonga a Hong Kong | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA25: Una volteta pel món […]
 10. Programa SLA29: Sables, la Fira del Llibre i més… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA25: Una volteta pel món […]
 11. “Al desert t’oblides de tot” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA25: Una volteta pel món […]
 12. Àudio SLA31: Madèira, Muztagh Ata, prevenció… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA25: Una volteta pel món […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »