Benidorm posa emoció a la Copa

La Copa de bloc guanya en emoció en homes amb el triomf d’Iker Ortiz

Kovrova aconsegueix la seua segona victòria en la Copa, quan només queda la cita d’Algemesí

Benidorm va acollir la segona cita del calendari de la Copa d’escalada en bloc de la FEMECV que es tancarà en poc més d’una setmana a Algemesí. Tres cites són les d’enguany que donen peu a saber els campions i campiones en totes les categories. En la prova organitzada pel Club d’Escalada i Muntanya de Benidorm (CEMB), Iker Ortiz i Olga Kovrova van ser els vencedors.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ortiz està en forma

Iker Ortiz, de Benigànim, està en un bon estat de forma. Ho va demostrar en la primera cita de la Copa a Callosa de Segura fa dos setmanes, quan era segon per darrere d’Álex Ventajas, i el passat cap de setmana a Benidorm també. Abans de la cita alacantina, va disputar la Copa espanyola, on va fer també un bon paper, amb una quarta plaça a Fuenlabrada. Així que arribava amb un bon moment a Benidorm.

PUBLICITAT

Guadalcázar i Sendra

La prova la va guanyar Ortiz en unes finals realment dures. Les classificatòries ja van exigir molt als més de trenta participants en categoria masculina. Ortiz va passar com a primer i en la final va ser qui més lluny va arribar. Segon va acabar un lluitador Jonathan Guadalcázar, mentre que tercer va finalitzar un Sergio Sendra que ja va demostrar el seu nivell a Callosa, i el va confirmar a Benidorm.

PUBLICITAT

Kovrova, pura màgia

La batalla en la categoria femenina és encara millor. Les tres dones que lluiten per la victòria van ser a Callosa la catalana Natàlia Lanau, Olga Kovrova i la jove sub-18 Sílvia Fayos. A Benidorm van repetir lluita entre elles. Si a Callosa va guanyar Lanau, a Benidorm s’imposava Kovrova, que es va mostrar molt ferma i concentrada durant tota la competició. Segona va acabar la catalana, per davant de Fayos. En la classificació valenciana, és a dir puntuable per a la Copa FEMECV, va ser primer Kovrova, segona Fayos i tercera Esther Valero.

PUBLICITAT

La base

En la jornada matinal, a Benidorm també es va disputar la segona jornada copera en les categories inferiors. En sub-9 guanyaven Alexandra Zilakova i Adrian Navarrete, mentre que en sub-12 es van imposar Anna Martínez i Éric Segura. En sub-16, Lucía Sempere va ser la millor en dones, i Jordi Payà en homes, i en sub-18 van vèncer Sílvia Fayos i Sergio Pau.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »