Cardona i Tauste, campions de Carrera Vertical

El Campionat Autonòmic es va celebrar a Villena el passat diumenge

El del Llebeig Xàbia va acabar en menys de 20 minuts, mentre que la corredora del Like Sports Lurbel ho va fer en 23:54

Fotos: Mario LG

El Campionat Autonòmic de Carrera Vertical havia de salvar un desnivell de 425 metres en 2,9km de distància. L’eixida era en la urbanització Peña Rubia de Villena, i l’arribada al vèrtex geodèsic de la serra del Frare, al terme de Biar. Els guanyadors van ser Ana Tauste, del Like Sports Lurbel, i Ignasi Cardona, del CA Llebeig-Xàbia.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Cardona, el més fort

Veteraníssim com és i segueix tenint el gas suficient com per plantar-se en una eixida i ser molt més que competitiu. Tant, com per guanyar. Ignasi Cardona es va imposar amb un temps inferior als vint minuts: 19:55. Ho va fer per davant de Vicente Gandía (CD Trivici Team), que va fer un crono de 20:02, mentre que tercer acabava el campió de l’edició de l’any passat, Carlos Pascual (CDME Corremon), amb 20:12.


Villena, Autonòmic de Carrera Vertical


PUBLICITAT

Tauste agafa el relleu

Pareguda va ser la història en categoria femenina. Ana Tauste va vèncer sobre dos de les favorites. El seu temps va ser de 23:54, molt millor que el de la segona classificada, Tamara Canet (FEMECV), que l’any passat va ser campiona de KM Vertical a Finestrat. Els 24:47 de Canet van quedar lluny… Tant com els 25:04 de María Beltrán (Like Sport Lurbel), que si ve l’any passat guanyava a Villena, ara s’havia de conformar amb la tercera posició del podi.


Campionat Autonòmic de Carrera Vertical, Villena, FEMECV 2019

Publicada por MyChip en Sábado, 23 de marzo de 2019


Video: MyChip

PUBLICITAT

Promeses

No hi va haver corredores en categoria promesa femenina, però sí en la masculina. Ací es va imposar José Carlos Díaz, de Corremón, amb 20:36 (el 6è temps absolut), seguit per Bernat Mateu (CIM Penyagolosa Xodos), amb 20:45, i Erik Coronado (Corremon), que marcava 21:39.

PUBLICITAT

Júniors

En júniors, vencia en homes Jesús Martínez (CXM Valencia), seguit per Pablo Sánchez (Maratón Crevillent) i Jesús Miguel Pérez (Maratón Crevillent). En dones, Noelia Rubio-Quintanilla (Aper Alcoi) s’imposava per davant d’Eva Sierras (CE Eldense) i Laia Mateu (CIM Penyagolosa Xodos).

Més dades:


Autonòmic Vertical per a Beltrán i Pascual


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »