La MAMOVA, present

La marató de muntanya de València es disputa el pròxim diumenge a la Pobleta d’Andilla

És una de les proves amb ‘solera’, de les que estan marcadetes en el calendari. Un calendari que este 2019 s’ha vist afectat per les eleccions generals però que ha trobat un espai idoni per a la cita anual amb la MAMOVA, la Marató de Muntanya de València. La carrera és este pròxim diumenge 31 de març, des de la Pobleta, al costat d’Andilla.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Maratón

42,5km i 2.300m/+ i sense grans canvis respecte a anys anteriors. En el seu camí, donada la situació geogràfica d’Andilla, es passarà per terreny valencià i aragonès. L’eixida serà des de la Pobleta, on també estarà el pas de la mitja marató. La MAMOVA ja està en marxa.

PUBLICITAT

També relleus

La carrera de 42km tindrà enguany una novetat. I és que es podrà córrer per relleus. És a dir, que el primer corredor farà la meitat del recorregut i donarà el canvi al seu company o companya, que realitzarà la part final de la MAMOVA. Els equips seran, això sí, de dos persones.

PUBLICITAT

Miralles, la més ràpida

Sebas Sánchez i Diana Martorell són els actuals campions. Es van imposar en la Mamova 2018. Precisament Martorell va obtindré un gran temps que la va situar entre les cinc millors dones. El rècord, això sí, és de Silvia Miralles (2015) amb 4h 44’43”,seguida per Raquel Martínez (2016), que va fer 4h 46’17”, Pilar Raro (2015), que va acabar amb 4h 48’54”, i Raquel Martínez (2014),que va fer 4h 55’10”. Martorell és la 5ª dona més ràpida, amb les 5h 05’57” de l’any passat.

PUBLICITAT

En homes, Luis Alberto

La prova en la seua versió masculina té un rècordman de luxe. Es tracta de Luis Alberto Hernando (2014) amb les seues 3h 30′ 04” que semblen un somni ara mateix. Segon en la classificació amb un gran temps també està Aritz Egea (2014), amb 3h 37’42”, seguit per Ismail Razga (2017), amb 3h 43′ 40”. En la 4ª posició es troba Manuel Segarra (2015), amb 3h 51’26”, i en la 5ª Ezequiel Cuesta (2014), amb 3h 57’16”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Heras se bate en la MAMOVA | Sense Límits Aventura - […] La MAMOVA, present […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »