Programa SLA26: Recuperar sendes i… Sebas Sánchez

El Sense Límits del diumenge a les 15:03h analitza els treballs de recuperació de les zones incendiades de Xàbia i Llutxent

L’entrevista és amb el corredor de Petrer, però també portem a Paco Badia perquè ens porte en BTT al Desert de les Palmes

La pròxima horeta de muntanya i d’aventura en ràdio passarà volant. Tan ràpid com va corrent per les carreres Sebas Sánchez, que serà el nostre entrevistat de la setmana. També visitarem el Desert de les Palmes amb la BTT de Paco Badia, i li donarem una atenció especial als treballs de recuperació de sendes, nascuts de la voluntat popular, a les zones incendiades de Xàbia a la Marina, i Llutxent i Pinet a la Vall d’Albaida. Tot això, i l’actualitat, l’agenda i el club de la setmana, esta setmana amb el Club d’Escalada i Muntanya de Benidorm. La cita és diumenge, a les 15:03h a la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS QUAN ET VINGA BÉ

TENS TOTS ELS PROGRAMES ACÍ

Els veïns es mobilitzen

No hi ha res millor que veure el poble despertar i actuar. Prendre la iniciativa. És el que ha passat a Llutxent i Pinet, pels incendis del passat agost, i a Xàbia, pels de 2016. La mobilització popular ha fet que els Ajuntaments hagen decidit posar-se mans a l’obra. Analitzem les dos situacions parlant amb alcaldes, persones del carrer que tenen coses a dir i experts forestals…

PUBLICITAT

Sebas Sánchez

Des de Petrer, Sebas Sánchez ens visitarà per parlar de trail i de muntanya, de carreres i els seus objectius. Li preguntarem per la seua veterania reflexada en resultats importants. La lluita internacional i la batalla nacional i també autonòmica, i li preguntarem per temes que se sorprendrà. Serà l’entrevista principal del programa.

PUBLICITAT

BTT pel Desert de les Palmes

Castelló està de festes de la Magdalena però estem a temps d’agafar la BTT i pujar per les pistes del Desert de les Palmes. És el que farem amb Paco Badía, que ens portarà als seus racons, a les seues fonts, i també a gaudir d’unes vistes que ens sorprendran després d’haver eixit buscant camins que no sabíem que existien.

PUBLICITAT

El Club i l’actualitat

El programa proposa també viatjar a Benidorm per conèixer de la mà de Gabriel Ruiz el Club d’Escalada i Muntanya de Benidorm (CEMB) del qual és president. Tot això, sense oblidar-nos de l’actualitat, amb les notes breus i variades, i entre ells el que va fer Ramón Álvarez a la primera cita de la Copa d’Espanya de marxa nòrdica… on va guanyar. Tens un programa com per a no perdre-te’l. Vos esperem!

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »