UTT, MAMOVA, Tarahumara…

Les carreres de Tuéjar, Andilla i Fontanars dels Alforins protagonitzen el cap de setmana

El trail es completa amb curses a Navajas, la Vall d’Almonaci i la Vall d’Uixó

Si tens ganes de muntanya, per carreres no serà. I si vols en tot cas anar a veure-les en directe i passar un gran dia en localitats en les quals es respira trail, doncsja ho tens. Tuéjar, Andilla o Fontanars dels Alforins són algunes de les localitats que es bolquen en la competició. Però també Navajas, la Vall d’Almonacid i la Vall d’Uixó… i això només és trail, perquè si vols BTT o Duatló, ací també ho tens…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tuéjar i el seu Ultra

Ultra Trail Tuéjar. UTT. És la carrera del cap de setmana. La protagonista amb els seus 50km com a distància reina. Però també pels 21km i els 12km, tot i que sobretot pel seu entorn. El diumenge és la carrera des de primera hora del matí per als ultramaratonians… una carrera espectacular en un escenari dels bonics, bonics…


Tuéjar se transforma


PUBLICITAT

MAMOVA a la Pobleta

L’altra gran protagonista del cap de setmana és una altra carrera de llarga distància. Es tracta de la Maratón de Montaña de València, la MAMOVA. Són 42,5km i 2.300m/+ en un entorn meravellós, en este cas a la Pobleta d’Andilla i, com la cita de Tuéjar, a la comarca dels Serrans. La carrera és també el diumenge i és una bona manera de conéixer localitats i paratges que sorprendran…


La MAMOVA, present


PUBLICITAT

Tarahumara a Fontanars…

La comarca de la Vall d’Albaida també està en el calendari del cap de setmana, diumenge en concret, amb el IV Tarahumara Trail de Fontanars dels Alforins. Convida a córrer el trail llarg de 24km que ix a les nou del matí, o bé l’sprintrail de 14km que comença a la mateixa hora. També hi ha una marxa senderista, en este cas de 12km.

PUBLICITAT

Tres cites més

Navajas acull diumenge el Marató de la Via Verda d’Ojos Negros. Tres distàncies, amb el 42K, el 21k i el 10k. De la mateixa manera, a la Vall d’Almonacid trobem la segona edició del Moriscos Trail, amb 43km, 23km i 13km, i a la Vall d’Uixó, la Pujada a Pipa, cita del Circuit Diputació de Castelló CXM, amb 17km, també per al diumenge.

BTT I DUATLÓ

La BTT té dues cites el cap de setmana. Les dues el diumenge. Una és la Marxa BTT Campro Alpesa de Tavernes de la Valldigna i que forma part del Circuit BTT La Ribera. L’altra, l’Open BTT XCM de Villar del Arzobispo, corresponent a més al Circuito Serranía BTT. També, a Moncofa es disputa dissabte un duatló diferent. Es tracta d’una cita individual amb lluita tu sol contra el crono. Córrer, bici i córrer a tot el que et done el cos. Es tracta del I Duatló Crono Individual de Moncofa, corresponent al Circuit de Duatlons de Castelló.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »