Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez…

El programa d’esta setmana va tindre de protagonista al corredor de Petrer, que va explicar els seus objectius de la temporada

També ens expliquen des de Xàbia i Llutxent la voluntat popular per recuperar les sendes incendiades

Diumenge vam tindre programa. És possible que l’escoltares, però ja assumim que és possible que no. En eixe cas, tens ací la manera d’escoltar-lo. Vam entrevistar a Sebas Sánchez, així que ja saps que vam parlar de trails i de llarga distància, i també vam explicar quins són els treballs que es fan a la Marina i a la Vall d’Albaida per recuperar les zones incendiades, les seues sendes, per poder tornar a passar per elles. Va ser un programa en què vam parlar també de com fer BTT al Desert de les Palmes, i vam analitzar els resultats de les competicions, a més de l’agenda i de parlar d’un club de la Comunitat, en este cas del Club Escalada i Muntanya de Benidorm… No esperes més, i escolta el SLA26 ací mateix!

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA EL PROGRAMA D'ESTA SETMANA

LA MUNTANYA, A LA RÀDIO

Sebas, al descobert

És el corredor de la llarga distància més en forma del panorama valencià. Sebas Sánchez viatja de Petrer allà on hi haja molts quilòmetres de muntanya en competició. Va ser l’entrevista protagonista del programa. “No em fixe molt en el calendari. Amb el temps ja saps com han eixit certes carreres i al final l’experiència fa i he anat seleccionant i sabent què carreres poden tindre un punt de motivació per a mi”. També li vam preguntar pels seus objectius del que queda de temporada: «Este any d’objectius el 28 d’abril en Madeira, dins del circuit UTWT, en maig descansaré per arribar al juny a Tenerife amb la Copa d’Espanya FEDME, que no era objectiu però com que en juliol faig Somiedo, ja tenim dos, i així faré Costa Blanca Trails”.

PUBLICITAT

Paleta de colors al Desert

La ruta de BTT d’esta setmana ens porta al Desert de les Palmes. Castelló i el seu pulmó… Paco Badía ens porta allà i a poc a poc va emocionant-se… i no és per a menys: “El roig de la terra, el verd del bosc, el blau del Mediterrani, això no es pot pagar en diners”. Tot pista, des de la Pobla, i en qualsevol època de l’any, tot i que en estiu, compte si volem agafar aigua: «No hi ha tanta abundància de fonts com en altres paratges, però n’hi ha. En el mateix monestir de carmelites n’hi ha”.

PUBLICITAT

Treballs populars i el CEMB…

Les sendes que estan en zones incendiades acaben caient en l’oblit. Primer es prohibeix el pas per seguretat, i després queden tapades pels treballs de neteja d’un bosc que busca recuperar-se. I els usuaris, esperen. Però arriba un moment en què volen ajudar per dinamitzar la posada en marxa de la zona. Això va passar a Xàbia i també a Llutxent i Pinet. Parlem en representants de les dos accions, per veure què han fet. “La meua enhorabona a tots els que s’organitzen i de forma consensuada amb l’ajuntament treballen per recuperar les sendes i la muntanya”, afirma el forestal Paco Calabuig. També al programa vam parlar de clubs, i ho fem amb el Club d’Escalada i Muntanya de Benidorm, el CEMB, i el seu president, Gabriel Ruiz: “En un principi es va crear molt orientar en l’escalada. Es van equipar moltes zones. Ara mateix som 110 socis. Teníem 50 socis, i des de la nova sala de rocòdrom tenim 110”.

PUBLICITAT

Ramón Álvarez

Entre els temes d’actualitat, vam parlar amb el campió d’Espanya de marxa nòrdica, Ramón Álvarez. El de Tavernes de la Valldigna té en ment el Campionat d’Espanya d’enguany d’Elx: «No podem faltar, ja que juguem a casa». Però, també avisa que va a per la Copa. Així que ens deixa en alerta per seguir-lo durant tota la temporada.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Àudio SLA27: Què va passar al K2 i què passarà a Nova Zelanda | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 2. Àudio SLA28: Un embaràs, llibres i clubs per conéixer | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 3. Programa SLA29: Joëlettes, Vila Cornelius, Cape Epic… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 4. El Club Trail Villena | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 5. De ruta per l’Ènova romana | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 6. | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 7. Àudio SLA30: Pel desert i la fira que enamoren | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 8. “Hi ha corredors que han tingut actes desafortunats de disciplina” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 9. Setmana de Fira i llibres d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 10. Castelló i el Dipcas Trail Kids | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 11. Algemesí està de celebració | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 12. “Al desert t’oblides de tot” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 13. Programa SLA30: Sables, la Fira del Llibre i més… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 14. Àudio SLA31: Madèira, Muztagh Ata, prevenció… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]
 15. “No sentia les mans” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA26: Revitalitzar sendes, conéixer a Sebas Sánchez… […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »