L’UTT derrota al diluvi

La pluja i el vent acompanyen a una carrera que va tindre el miler de participants en la línia d’eixida

Ana Cristina Argote i Ezequiel Cuesta s’imposen en la prova llarga de 50km

Fotos: Fernando Boronat

Va ploure molt i va fer vent. Però a Tuéjar no estaven disposats a deixar-se vèncer. Ni l’organització ni el miler de participants que hi havia inscrits. Així, ple a l’eixida i a l’arribada, amb cares de satisfacció i també de màxim esforç, perquè les condicions no van ser les millors. Però, tot això parla molt bé de la batalla de tot el món contra les circumstàncies, i la valoració més que positiva d’esta cita que comptava amb tres distàncies (50, 21 i 12km), i que van vèncer, en la seua prova reina Ultra, Ezequiel Cuesta i Ana Cristina Argote.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Fidelitat

Emilio Illueca, director de carrera, va explicar que la resposta dels corredors i corredores va ser «espectacular». «De l’UTT han eixit tots», va explicar. De fet, la participació va ser tan alta que només del total en van faltar una vintena. Al final, sí, les condicions van ser dures, però la vivència del trail en la seua essència va ser una experiència fantàstica… tot i el patiment. És la muntanya, que mana, i els esportistes, que s’hi adapten.

PUBLICITAT

UTT para Cuesta i Argote

En dones, Ana Cristina Argote (Independent) es va imposar amb 6:13:41, a ritme de 7:23, mentre que la segona dona en la línia de meta va ser Verónica Jiménez (Independent), amb 6:42:30. La tercera en pujar al podi va ser Victoria Andrés Rubio (Som Passatge), amb 6:50:27.

En la prova masculina de l’UTT, Ezequiel Cuesta (Mur i Castell Tuga) es va imposar amb poc més de quatre hores i mitja (4:39:21) amb un ritme de 5:31 el quilòmetre. El van acompanyar en el podi Marcos Ramos, del Raid Trail Calamocha, que va acabar amb 4:43:31, i Miguel Torrijo, de l’Orero Paterna Runners, que va arribar a meta amb 4:47:17.

PUBLICITAT

21km per a Floro i Palomares

En la prova mitjana, la de 21km, es van imposar Irene Palomares (Green Power) i Sergio Floro (Independiente). Floro va arribar a meta amb 2:06:39, seguit per Rubén González (Green Power), amb 2:11:16, i Oli Jennings (Orero Paterna Runners), amb 2:11:43. Pel que fa a Palomares, es va imposar amb 2:25:12, seguida d’Ester Alfonso Roda (Adrenalina), que arribava a meta minut i mig més tard (2:26:46), i Sonia Chuve (Team LV), que arribava tercera amb 2:29:38.

PUBLICITAT

López i Domingo, el 12k

La prova més curta, la de 12km, va tindre dos atletes destacats especialment. En categoria femenina la victòria va ser incontestable de Mari Paz Domingo (Serrano Club Atletismo), i en homes de Juanjo López (Redolat Team). Domingo va vèncer amb un crono de 1:07:46, amb molt temps sobre la segona, Nathali Guillen, que va arribar amb 1:13:16, i més encara sobre la tercera, María Ángeles Leo (CA Avapace Corre), que va tancar el seu temps en 1:18:20. En homes, López vencia amb 57:25  , seguit d’Alejandro Maiques (Tridimonis), amb 59:21 , i Ximo Escrihuela (CE Tavernes de la Valldigna), amb 59:41.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »