Els Bandolers tanquen el CTM

El Circuit Trail la Marina s’acabarà de decidir este diumenge a Senija

La 7ª edició proposa dos recorreguts, un de 25km i altre de 15km

El Circuit Trail la Marina (CTM) compleix este diumenge amb les seues 11 proves. Ho farà amb l’última d’elles, el Camí dels Bandolers de Senija, que arriba a la 7ª edició. Una prova que combina dos distàncies, encara que en realitat tres, amb els trails de 25km i de 15km, i la marxa senderista de 10km. Una cita per al cap de setmana que donarà els guanyadors finals del CTM.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Apunta’t a l’última cita del CTM

Distàncies i horaris

La competició que puntua per a la classificació i el Circuit Trail la Marina serà la llarga. Tindrà 25km amb 1.372m/+. La seua eixida serà a les 9:00h. A la mateixa hora eixiran els altres corredors, els que faran la curta distància de 15km, i que té un desnivell de 524m/+. Després, serà la cita cita de la Sender 10k, que serà a les 9:20h.

PUBLICITAT


Vols un dels 2 jupetins o una de les 2 inscripcions que sortegem? És molt fàcil!1.- DÓNA-LI Al "M'AGRADA" D'AQUESTA PÀGINA2.- DÓNA-LI Al "M'AGRADA" A AQUESTA PUBLICACIÓ, COMPARTEIX-LA I DEIXA UN COMENTARI ETIQUETANT A ALGUN/A AMIC/A AMB EL/LA QUE PARTICIPARIES 7-4 A SENIJA.Molta Sort!Els/les guanyadors/as del sorteig hauran d'estar inscrits abans del 1-4-2019, dia que realitzarem el sorteig.- – – – – -¿Quieres uno de los 2 chalecos o una de las 2 inscripciones que sorteamos? ¡Es muy fácil!1.- DALE AL "ME GUSTA" DE ESTA PÁGINA2.- DALE AL "ME GUSTA" A ESTA PUBLICACIÓN, COMPÁRTELA Y DEJA UN COMENTARIO ETIQUETANDO A ALGÚN/A AMIGO/A CON EL/LA QUE PARTICIPARÍAS EL 4-7 EN SENIJA.¡Mucha Suerte!Los/las ganadores/as del sorteo deberán estar inscritos antes del 1-4-2019, día que realizaremos el sorteo.

Publicada por El Camí dels Bandolers, Senija en Jueves, 21 de marzo de 2019


Zones de gran valor

Segons explicava al programa de ràdio de Sense Límits Aventura Vicente A. Vives, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Senija, la prova travessa pels termes municipals de Senija, Benissa i Gata de Gorgos «passant per punts de gran valor mediambiental», com per exemple la «cova de la garganta, el tossal del Moro, la font de la Mata…».

PUBLICITAT

La classificació en joc…

El CTM arriba al final i té classificacions per decidir. Primers, segons, tercers i la resta de posicions poden estar més o menys clares, però l’última prova pot moure-les. Àngela Pizarro i Fran de la Cruz són hui els que estan al capdavant de la classificació i amb moltes opcions de ser els campions. Però, s’ha d’esperar.


Arrapapedres per a Xeraco


PUBLICITAT

Un poble bolcat…

Explica el regidor d’Esports, Vicente A. Vives, que el poble és «petit» i que «es bolca» tot en aquesta prova: «El dia de la cursa compta amb 100 voluntaris, els corredors tenen al poble amb ell, amb dutxes, pàrquings, els paisatges…». I també recorda que, després de tota la batalla, arribarà el moment de «l’esmorzar brutal». Així que ja sabeu…

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »