Benidorm escala amb el CEMB

El Club d’Escalada i Muntanya de Benidorm fa 12 anys que està en funcionament

Actualment compta amb més de 100 socis i entre les seues activitats, mana l’escalada

El Club d’Escalada i Muntanya de Benidorm (CEMB) és un club molt actiu amb 12 anys de vida que ha sigut l’organitzador recentment d’una prova de la Copa d’escalada en bloc de la FEMECV. Té en l’escalada la seua referència diària, tot i que també fan altres activitats. El seu president, Gabriel Ruiz, explica en la secció de clubs del programa de ràdio de Sense Límits Aventura, què fan realment des d’una ciutat com Benidorm.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Han doblat socis

“En un principi es va crear molt orientat en l’escalada”, afirmava Ruiz, que explica que van equipant “moltes zones”. Ara són “110 socis, entre xiquets i adults”. “Teníem 50 socis, i des de la nova sala de rocòdrom hem arribat als 110”, assegura.

PUBLICITAT

Equipen zones properes

El que fan habitualment és equipar zones d’escalada de la seua zona. Ruiz ho explica: “Des del principi vam començar a equipar zones prop de Benidorm. Bé el Puig Campana, bé la Serra Gelada, bé el Ponoig…”. És el camí que va agafar el CEMB i que continua sent una de les activitats que més agrada.

PUBLICITAT

Competició interna

També fan “una competició interna tots els anys”, que sol tindre “entre tres i cinc proves i que és per a la gent del club, tot i que convidem a algú de fora, d’altres clubs, perquè coneguen el nostre rocòdrom”. És una competició “que fem tots els anys per passar-ho bé”, afirma Ruiz.

PUBLICITAT

També senderisme

A part d’escalar, tots els mesos intenten fer una eixida senderista, “per a les famílies i per anar amb els xiquets, o bé per a adults”. Solen anar “a Serrella, Puig Campana… per tota la zona d’ací”. I també solen fer tots els anys, “una eixida hivernal, o bé a Sierra Nevada o bé a Pirineos. També intentem fer un curs de progressió, crampons, piolets… per a gent nova que s’introdueix en este esport, també eixides a Albarracín, per passar un cap de setmana, un pont, i gaudir allà de la zona de bulder”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »