Venta del Moro i el seu triatló

La Plana d’Utiel es vesteix de gala per rebre una prova que combina BTT, córrer i kaiak o ràfting

La cita és el diumenge i es pot fer en parelles, equip, i des d’enguany també en individual

Hi ha maneres de fer triatló, que són les clàssiques, les de mar, bici i córrer, però en les zones d’interior les coses no van així. Hi ha diferències, perquè les condicions, el terreny i la voluntat són, directament, altres. I no hi ha molt marge per canviar-ho. Per tant, s’ha de tirar mà de la imaginació. I a vegades, fins i tot, del gust. És el que han fet a Venta del Moro, amb el seu Triatló de Muntanya Avensport en el qual l’aigua es fa per damunt d’ella…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dades tècniques

La carrera és el diumenge 7 d’abril. L’eixida, a les 9:00h des de Venta del Moro, des de la plaça de l’AJuntament. Les distàncies seran: un primer tram de BTT de 28km, un segon de carrera a peu de 4,7km, després 4km de kaiak o ràfting, per acabar amb el tram dos de BTT, d’altres 28km. En tot el recorregut hi haurà 3 avituallaments sòlid i líquid i dos de líquids.


Triatlón en Venta del Moro


PUBLICITAT


La competició és a càrrec d’Avensport i l’Ajuntament de Venta del Moro. És una cita que ja porta uns anys i que pretén, a més, donar visibilitat a les activitats que, habitualment, es realitzen a la localitat. El kayak i el ràfting, a més de la BTT i el trail, són esports que es practiquen i que este triatló permet demostrar-ho.

PUBLICITAT

Individuals també…

Habitualment esta cursa es distingia en què es feia per equips i parelles, tant mixtes com del mateix gènere. Però, enguany s’ha aplicat una novetat, que és que es podrà fer de manera individual. Un pas més endavant per provar en una cita com esta en què juguen molts factors i en què els i les participants que opten per esta opció hauran de lluitar molt.

PUBLICITAT

El material te’l deixen…

La pregunta obligada és què passa amb el material per fer kaiak o ràfting. En este cas, l’organització té disponible el material per fer el prèstec per a la carrera, amb la qual cosa no és un impediment per inscriure’s, sinó més bé un al·licient davant de la disponibilitat fàcil. En tot cas, el que es busca és que els i les participants s’ho passen el millor possible en un entorn purament natural.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »