La ullada al cap de setmana

Les proves de dissabte i diumenge ens porten a Senija, a Venta del Moro, a Algemesí i fins i tot a Yeste (Albacete)

Hi ha alternatives a qualsevol cosa que estigues pensant. Trail, orientació, BTT, triatló i duatló… què vols fer? Elegeix i ale, a córrer. Senija, Biar, Tales, Montitxelvo, Yeste, Requena, Algemesí… són localitats amb cites esportives amb la muntanya i l’aventura de protagonistes… prepara’t. 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El CTM acaba

El Circuit Trail la Marina (CTM) ha arribat al seu últim cap de setmana. Després de deu carreres, arriba l’11ª i última. La cita és a Senija, amb el Camí dels Bandolers. Una carrera especial i cuidada amb 25km de reina, 15km d’alternativa, i una senderista de 10km.


Els Bandolers tanquen el CTM


PUBLICITAT

Tri especial a…

Venta del Moro viu el seu particular triatló que inclou aigua però no en natació, sinó en kaiak o ràfting. Es tracta d’una combinació de tot tipus… fins i tot de distàncies. Primer, un tram de BTT de 28km, un segona zona de carrera a peu de 4,7km, després 4km de kaiak o ràfting, per acabar amb el tram dos de BTT, d’altres 28km. Però hi ha més proves multidisciplinars. El V Duatló Vialterra Algemesí és una prova més de la Lliga Caixa Popular. És dissabte. Però diumenge, una altra carrera… el XVI Duatlón Orihuela-La Matanza, corresponent al Circuit Provincial Diputació d’Alacant.


Venta del Moro i el seu triatló


PUBLICITAT

La Copa, a Algemesí

La Copa d’escalada en bloc de la FEMECV arriba a la seua última parada. Algemesí acull la cita esportiva que este dissabte, des de primera hora i fins a la nit, deixarà clars els campions i campiones de 2019. Al matí, jornada per a les categories inferiors, i a la vesprada, les absolutes.

PUBLICITAT

Més trail, a…

El cap de setmana té moltes més carreres de muntanya… de trail. A Biar es disputa el diumenge el IV Reconco Trail; el mateix dia és el Gran Fons de les Penyes Albes, a Montixelvo; i també la IX Cursa Muntanya de Tales Serra Espadà; i el IV Valltorta Trail de Tirig. I, sense oblidar que des del divendres, a Yeste (Albacete), es disputa el Desafío Lurbel, amb trail i BTT fins el diumenge. També, a Requena, es viu el V Trofeo Ciudad de Requena d’orientació.

BTT A L’ALCÚDIA I UTIEL

I si vols fer bicicleta de muntanya, hi ha dos opcions… Una a l’Alcúdia, amb la XVIII Trobada BTT de l’Alcúdia del Circuit BTT de La Ribera, l’altra, l’Endurama Utiel… ja ho saps.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »