Programa SLA27: K2, estret de Cook, com rapelar…

El diumenge a les 15:03h, una nova cita amb el Sense Límits Aventura de la ràdio d’À Punt

Entrevistem Josep Sanchis, el metge valencià que va estar amb l’expedició hivernal al K2 d’Alex Txikon

Josep Sanchis és el metge valencià que s’ha passat tres mesos justos dormint en un iglú, vivint amb temperatures baix zero i protagonista d’un fet que podia haver sigut històric si l’expedició de la que formava part, la d’Alex Txikon i el seu intent hivernal al K2, haguera arribat al cim… però, amb tot, l’aventura ha sigut de les grans… Una extensa i especial entrevista a un home de Xàtiva que ho va viure en primera persona… Això sí, no serà l’únic tema del programa del diumenge, que arriba com sempre amb moltes tecles per tocar: escalada i el record a Carlos Tudela, que va morir el passat cap de setmana, a més del test SLA amb Jonathan Guadalcázar, l’actualitat amb el repte del nadador Jorge Crivillés a l’estret de Cook de Nova Zelanda, o la secció de seguretat amb Jorge Membrado per parlar de les tècniques de rapelar… i sense oblidar-nos de l’actualitat, i de l’agenda. Complet, complet… diumenge a les 15:03h, en la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA AL TEU GUST

TOTS ELS PROGRAMES

El valencià al K2

Josep Sanchis porta una setmana a casa i visitarà els estudis d’À Punt per explicar-nos una aventura en què es va veure immers quasi per casualitat… ell havia de fer formació en ecografies, però va viure un intent de rescat, una expedició al K2 i tota la seua preparació… tres mesos viscuts amb una intensitat especial. Serà l’entrevista de la setmana.

PUBLICITAT

Record a Carlos…

Però el programa havia de tindre el record a Carlos Tudela. L’escalador valencià va perdre la vida el passat cap de setmana a Benasque, mentre practicava el que més li agradava i amb qui més li agradava… una mala notícia que ens va deixar gelats. El recordarem a través dels seus amics, el seu entorn que tan bé el coneixia…

PUBLICITAT

Crivillés, a Nova Zelanda

L’altre protagonista del programa serà el nadador alacantí Jorge Crivillés. A meitat d’abril estarà intentant la travessia de natació a l’estret de Cook, que uneix les dos illes que conformen Nova Zelanda. Ens explicarà les particularitats d’aquesta aventura que forma part del projecte dels 7 Oceans… Una lluita contra la llarga distància però també contra els condicionants de la natura en un mitjà hostil com és la mar oberta.

PUBLICITAT

Com rapelar

En la secció de seguretat, Jorge Membrado ens visitarà per explicar-nos tècniques, quins materials i quines circumstàncies són les ideals per fer rapel. La seguretat és fonamental, i sobretot en accions que a vegades semblen controlades. El rapel és un moment de certa tensió que mai s’ha de viure amb un excès de confiança. Membrado ens aportarà la seua experiència i la seua saviesa.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »