Pizarro i De la Cruz, campions CTM

El Camí dels Bandolers de Senija posa punt i final al Circuit Trail la Marina 2019

Juanan Mas i Pizarro s’imposen en l’11ª i última cita de la competició

Fotos: MyChip

El Camí dels Bandolers de Senija ha sigut l’última prova del Circuit Trail la Marina (CTM) del 2019. Fran de la Cruz i Ángela Pizarro han sigut els campions d’aquesta edició que ha comptat amb 11 proves. Un CTM llarg i intens que va viure una última jornada amb victòries a Senija de Juanan Mas i de Pizarro. Emoció fins al final en una competició que ha visitat gran part de la geografia de la comarca de la Marina.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La 25km per a…

La carrera de Senija la van guanyar Juanan Mas (Grup Espeleològic Gata) i Ángela Pizarro (Club de Córrer Xeraco). En homes, Mas es va imposar amb 2:22:46 i quasi dos minuts d’avantatge respecte a les 2:24:38        del segon classificat, Llorenç Monserrat (Entrena Benissa), i més encara sobre el tercer, Héctor Vengut (Entrena Benissa), que va arribar amb 2:28:18. En dones, Pizarro s’imposava amb 3:00:18 i un marge bastant gran respecte a la segona, Encarna Cardona (CA Balearia Dianium), que arribava amb 3:03:41, i respecta a la tercera en meta, Nadezda Surmonina (Maratón Crevillent), que finalitzava amb un crono de 3:04:39.

PUBLICITAT

El 15km: Carreño i Gadea

En la prova de 15km, la curta del Camí dels Bandolers, es van imposar Marcos Carreño i Ángela Gadea (CA Bèrnia). Gadea va arribar a meta amb quasi tres minuts respecte a la segona. El seu temps va ser de 1:42:51, mentre que el d’África Herrada (Grup de Muntanya Calp) va ser de 1:45:41. Més tard va arribar Belén Leal (Grup Condol Dénia) per tancar el podi amb 1:48:13. En homes, Carreño va fer un temps de 1:14:22, només uns segons millor que Jonatan Varo (Club Natacion Aquarium), que va arribar amb 1:14:47, i que Joan Bañuls (La Llebre Alpesa), que va arribar quatre segons darrere de Varo, amb 1:14:51.

PUBLICITAT

La general del CTM

El Circuit Trail la Marina ha arribat al seu final i ho va fer a Senija. L’última prova va acabar de deixar clares les classificacions generals. En homes, Fran de la Cruz (Entrena Benissa) ha sigut el campió, mentre que en dones el títol ha sigut per a una Ángela Pizarro (Club de Córrer Xeraco) que no ha donat treva en les últimes carreres de la competició. De la Cruz s’ha imposat amb 9 punts en 7 carreres, mentre que Pizarro ho ha fet amb 10 punts en 10 carreres.

PUBLICITAT

Els podis al complet

En categoria masculina, Llorenç Montserrat ha sigut el segon home en el podi. El d’Entrena Benissa va acabar amb 15 punts en 10 carreres, mentre que Juanan Mas ha acabat tercer, amb 22 punts en 10 cites corregudes. Juanma Castillo (GEG) i Vicente Llorca (Entrena Benissa) han sigut el quart i cinquè, respectivament. En la categoria femenina, Pizarro es veia acompanyada en el podi final de la general per Anto Valero, que sumava 13 punts en 10 carreres. La corredora del GEG va començar guanyant en el CTM, però ha acabat segona per darrere d’una Pizarro molt forta. Tercera dona ha estat Encarna Cardona, amb 20 punts en 9 carreres. La quarta ha sigut Elisa García (Balearia Dianium), i la cinquena Ana Guevara (GM Calp).

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »