Campions de Copa: Kovrova i Ortiz

L’escaladora de la Universidad de Alicante guanya el seu primer títol mentre que el de Benigànim en suma ja tres

Algemesí va acollir l’última cita del calendari d’escalada en bloc de la FEMECV

Olga Kovrova i Iker Ortiz es van proclamar el cap de setmana passat campions de la Copa d’Escalada en bloc de la Comunitat Valenciana. La tercera cita del calendari de la competició FEMECV es va celebrar a Algemesí, on es van imposar Ortiz i la catalana Natàlia Lanau. Kovrova obté així el seu primer títol de Copa, mentre que Ortiz en suma ja tres.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ortiz, tres de tres

Iker Ortiz va aconseguir la victòria en la Copa FEMECV 2019 amb molta solvència si es miren els resultats. Ple de victòries en les tres cites. A Callosa de Segura, a Benidorm i a Algemesí va eixir com a vencedor. Això li ha donat els 300 punts per ser el campió. Segon ha estat Jonathan Guadalcázar. L’escalador d’Elx ha sumat 215 punts, gràcies especialment a les cites de Benidorm i Algemesí, on va ser segon. Per últim, en tercera posició ha finalitzat un Sergio Sendra que ha aparegut per demostrar el seu gran nivell. 181 punts per a ell en l’última plaça del podi.

PUBLICITAT

Títol per a Kovrova

En la categoria femenina, Olga Kovrova ha demostrat el seu nivell en una competició en què ha sigut la millor de la Comunitat Valenciana tant a Callosa com a Benidorm. A Algemesí va ser la tercera valenciana, però amb tot va sumar un total de 265 per ser la campiona de l’edició de la Copa de 2019. Segona va ser Sílvia Fayos. La jove escaladora –encara sub-18- ha posat resistència però enguany s’ha quedat a les portes del títol amb 240 punts. Per últim, la tercera en el podi, Alejandra Martínez, ha vist com la seua absència en la primera prova de Callosa li ha passat factura en la general. Finalment, tot i ser la millor de la Comunitat a Algemesí, va sumar un total de 165 punts en la general.

PUBLICITAT

Lanau guanya a Algemesí

La Copa tenia una última prova a Algemesí. En categoria femenina va ser novament la catalana Natàlia Lanau la millor. De fet va ser l’única en aconseguir un top en un dels quatre blocs de la final. Lanau es va imposar per davant d’Alejandra Martínez, que va ser la millor de la Comunitat, i Sílvia Fayos. Olga Kovrova va ser quarta del total i tercera amb llicència FEMECV. En homes, Ortiz va dominar la competició. En aquesta ocasió ho va fer per davant de Jonathan Guadalcázar i de Jesús Gómez.

PUBLICITAT

Els sub-9, 12, 16 i 18…

En les categories inferiors també es va disputar a Algemesí la tercera cita de la Copa. En sub-9 van guanyar Adrián Navarrete i Valeria Peleteiro; en sub-12 Anna Martínez i Eric Segura; en sub-16 Raúl Escribano i Adriana Lledó; i en sub-18 Sílvia Fayos i Sergio Pau. D’aquesta manera, la Copa 2019 va deixar com a guanyadors de la general a Alexandra Zilakova i Adrián Navarrete en sub-9; Eric Segura i Anna Martínez en sub-12; Jordi Payà i Lucía Sempere en sub-16; i Sílvia Fayos i Sergio Pau en sub-18.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »