Ja està ací el Penyagolosa Trails

Divendres a les 00.00h comença una nova edició, primer amb la CSP i després amb la MiM i tot l’espectacle que comporten

La cita serà retransmesa per À Punt des de l’arribada de Sant Joan del Penyagolosa, d’11:30h a 14:00h 

Després del Mundial de l’any passat, i tenint en compte que esta cita és important de cara a obtindre plaça per estar en el Campionat del Món d’enguany a Portugal, cal esperar un Penyagolosa Trails d’altíssim nivell. La llista de participants de renom és molt llarga. Hi haurà una gran representació de la Comunitat… i de primer nivell. Castelló i Sant Joan de Penyagolosa decidiran tot. Des de divendres, a les 00:00 hores. CSP i MiM. I pur espectacle. A més, la carrera serà retransmesa per À Punt des de l’arribada de Sant Joan del Penyagolosa, d’11:30h a 14:00h.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

CSP i MiM

La CSP eixirà a mitjanit. Serà el divendres des de la plaça de Las Aulas de Castelló. Just enfront del Palau Provincial de la Diputació. Tindrà per davant 109km i 5.600 metres de desnivell positiu. És la prova reina, la que eixirà en la mitjanit… 00:00 hores… A les 06:00h serà el moment de l’altre monstre, en este cas des de la pista d’atletisme de la Universitat Jaume I… la MiM, la marató i mitja, que compta amb 59km i 3.300 metres de desnivell positiu… i suma 3 punts ITRA, pels 5 de la CSP.

PUBLICITAT

Noms i més noms

Entre els noms que destaquen, cal parlar del subcampió del món, Crístofer Clemente. També estarà la campiona d’Espanya, Azara García, la ganadora de la MiM 2016 y CSP 2017, Gemma Arenas (farà la CSP), Mónica Vives, Pablo Villalobos, el suec André Jonsson, el letó Andris Ronimoiss, el txec Tomas Hudec o l’alemany Janosch Kowalczyk, que estaran en la MiM. Cristóbal Adell, Dani Aguirre, Miguel Caballero, Santi Mezquita i Borja Fernández, Montse Martínez o Crisina Santurino… També hi venen de fora d’Espanya, com Landie i Christian Greyling, Kevin Vermeulen o el lituà Vaidas Zlabys.

PUBLICITAT

Els i les de casa

Castelló estarà ben representada. Molt ben representada de fet. Hi seran a l’eixida Patri Barreda, Diana Martorell, Sonia Mundina, Eva Mesado, María Obrero en dones, o Roberto Gil, Jonatan Roglà, Cristian Callau, Martín Bacas, David Prades… Però també altres que han guanyat la CSP com Sonia Escuriola, Víctor Bernad, Ramón Recatalá o la reina de la MiM i la CSP amb cinc triomfs, Xari Adrián

http://senselimitsaventura.com/2018/05/12/laia-canes-subcampiona-del-mon/


El record de Cañes…

Encara hi ha una imatge que està en la ment de tots els aficionats… Laia Cañes entre les grans, Laia Cañes entrant en la línia de meta de la passada edició del Penyagolosa Trails, en la cita del Mundial… era la subcampiona del món. Enguany eixa imatge no es repetirà, però sempre serà un record d’una cita històrica que va fer circular el nom de Castelló, del Penyagolosa i del seu gegant de pedra, per tot el planeta trail…

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Penyagolosa Trails domina | Sense Límits Aventura - […] Ja està ací el Penyagolosa Trails […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »