Penyagolosa Trails domina

Arriba la doble cita del Penyagolosa Trails amb la CSP i la MiM

El calendari de la Comunitat durant el cap de setmana el completen les cites de San Gabriel, Orba i l’Alcúdia de Crespins

Hi ha caps de setmana especial i el que entrem és un d’ells. Es disputa el Penyagolosa Trails, la prova que l’any passat va ser Campionat del Món i que enguany també és classificatori. Es disputa una carrera doble amb CSP i MiM i un sentit de l’amor per la muntanya de Castelló que desborda sentiments. No serà l’única però sí la més important.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Penyagolosa, Penyagolosa…

El cap de setmana té un protagonista destacadíssim. El Penyagolosa Trails amb la MiM i la CSP estan en boca de tot el món i seran la cita primordial. Tot comença, de fet, aquesta mateixa nit amb la primera eixida. Serà la de la CSP des de la plaça de Las Aulas de Castelló, on el Palau Provincial de la Diputació. La CSP són 109km i 5.600 metres de desnivell positiu. La PT continuarà demà a les 6.00h amb la segona prova, la MiM, marató i mitja, amb 59km i 3.300 metres de desnivell positiu. La carrera es podrà seguir dissabte en directe per la televisió d’À Punt, des de les 11:30h fins a les 14:00h.


Ja està ací el Penyagolosa Trails


PUBLICITAT

Orba, San Gabriel i l’Alcúdia

Pel que fa a altres carreres del cap de setmana, estan repartides per la geografia de la Comunitat. A Alacant, en concret a San Gabriel, es disputa el II Desafío Murph. És demà dissabte. Diumenge, un poquet més al nord però encara a la província d’Alacant, Orba acull l’Infernal Trail. Més al nord, ja a la província de València, a l’Alcúdia de Crespins se celebra el V Trail Sprint Trail i Caminada.

PUBLICITAT

Triatló: Cullera i Xilxes

Qualsevol triatleta de la Comunitat alguna vegada ha volgut fer alguna de les dues proves que es disputen aquest cap de setmana. Amb la temporada de triatló oberta, arriben dos clàssics. Dissabte, el XIX Triatló Cullera, un triatló sprint que és a més Campionat Autonòmic Universitari, classificatòria per al Nacional –que també serà a Cullera, però l’11 de maig- i prova del Circuit de la Diputació de València. Diumenge, l’altra clàssic… el V Triatló Olímpic Platges de Xilxes, que és corresponent a la Copa No Drafting de la Federació. Xilxes tindrà unes distàncies de 1,5km de natació, 40km de ciclisme i 10 de carrera a peu.

BTT: Navajas, Benissa i Benejúzar

La BTT té tres cites, totes el diumenge, a quina d’elles més entretinguda. La més important és la de Benejúzar. Allà es disputa el II Open XCO de la Comunitat Valenciana. En concret és a La Campanera. També hi haurà BTT a Navajas amb el MTB Navajas del Circuit MTB València, mentre que Benissa rebrà una altra cita del Circuit de les Comarques Centrals, amb la Marxa BTT Benissa.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »