Programa SLA28: Jessica (+Aratz), llibres i molt més

En Sense Límits Aventura, diumenge entrevistarem a la corredora d’Alcoi, embarassada de set mesos i en actiu

Tindrem la secció de llibres, d’actualitat i també de clubs, amb el Club Trail Villena

Foto: Pedro de la Torre

En el Sense Límits Aventura d’este diumenge entrevistarem la corredora Jessica Mataix, de l’Aper Alcoi, que segueix ben activa amb set mesos d’embaràs… Aratz està a punt d’arribar i ja coneix moltes sendes, pistes i cims de la Comunitat Valenciana. També rebrem el nostre llibreter, Ángel Sáez, que ens portarà tres llibres per fer senderisme i per viatjar… I tindrem la secció de clubs, amb el Club Trail Villena, a més de l’actualitat, ben variada i amb el repàs de tota la informació de la setmana. La cita és el diumenge a les 15:03h, en la ràdio d’À Punt o en www.apuntmedia.es.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS EN QUALSEVOL MOMENT

L’ENLLAÇ DIRECTE A TOTS ELS PROGRAMES

Volem saber de Jessica…

Jessica Mataix no està lesionada ni malalta. Només està embarassada. Aratz vindrà d’ací a unes setmanes i ella i Kiko l’esperen amb tot l’amor del món. Però Jessica no deixa de fer esport. Ens ho explicarà en l’entrevista del programa Sense Límits Aventura. Es tracta d’una manera d’adaptar-se a les circumstàncies, sempre de la millor manera possible i amb el suport dels metges.

PUBLICITAT

Els llibres de la setmana…

El nostre llibreter, Ángel Sáez, de la llibreria Patagonia, ens portarà tres llibres. Ja ens ha dit quins seran. ‘Caminos y Castillos de la Sierra Calderona’, de Gabriel Cebrián Gimeno; ‘Las mejores rutas del mundo para hacer trekking’; i ‘Los caminos del mundo’, de Nicolas Bouvier. Tres publicacions diferents per saber més del nostre món més proper, el que hi ha lluny de les nostres fronteres, i també el que va viure a meitat del segle XX Nicolas Bouvier en un viatge molt especial.

PUBLICITAT

Club Trail Villena i més

També tindrem la secció de clubs. Aquesta setmana ens acompanyaran els companys del Club Trail Villena. Ens explicaran què fan, com ho fan, com es pot participar de les seues activitats i des de quan… és un club realment actiu. Com ho és l’actualitat, que com que no para també tindrà el seu ampli espai en el programa: la Copa d’escalada en bloc i els seus guanyadors finals, la prova final del Circuit Trail la Marina que ha deixat també els seus guanyadors, els resultats de la setmana i molt més, en una hora de ràdio.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »